Від:€0.00
0
(0 відгуків)
Запит/Бронювання

Villa 64611

0 (Немає відгуків)
Беніса, Spain

Про помешкання

ВІЛЛА В ОРЕНДУ В МОРАЙРІ (КОСТА БЛАНКА) З ПРИВАТНИМ БАСЕЙНОМ.
ДО 8 ОСІБ.

Ця гарна вілла складається з двох поверхів, з’єднаних зовнішніми сходами. На першому поверсі, до якого можна піднятися кількома сходинками, є повністю обладнана кухня, яка виходить у елегантну та світлу вітальню з каміном, з’єднану з просторою їдальнею, з якої відкривається вид на територію та рослинність. На цьому ж поверсі знаходяться дві спальні (обидві з двоспальними ліжками та одна з телевізором), а також дві ванні кімнати (одна з душем, інша з ванною). Зовнішніми сходами ми потрапляємо на верхній поверх, де є приємна тераса-солярій, ідеальна для відпочинку. Нижній поверх має такий самий розподіл, як і верхній поверх; дві спальні, ванна кімната з душем, кухня та вітальня. Повністю відремонтована з ретельним оздобленням, повним шматочків дерева та металу, вона відповідає модному стилю вілли.

Ззовні вілла має невелику криту терасу з обіднім столом, де можна насолодитися смачними стравами в затінку від сонця. Є басейн з душем і біля нього зона відпочинку зі штучною травою, лежаками і столиком. Біля басейну є барбекю, щоб приготувати хорошу паелью або гриль. Крім того, є друга зона зі штучною травою та дрібним гравієм, але цього разу для найменших, оскільки тут є сітка для бадмінтону та футбольні ворота. Ділянка повністю огороджена та оточена деревами та рослинами.

Ця вілла розташована в гарному районі Бенісси з дуже хорошими ресторанами неподалік.
Лише за 1,4 км від готелю ви знайдете знаменитий тенісний клуб Буенавіста, а в радіусі 3 км – чудові піщані пляжі та чудові струмки з кришталево чистою водою.

БЕЗКОШТОВНИЙ ДОСТУП WIFI.
КОНДИЦІОНЕР У ДВОХ СПАЛЬНЯХ ТА ВІТАЛЬНІ-ЇДАЛЬНІ.

Зручності

Барбекю
Басейн
Безкоштовна парковка
Безкоштовний WiFi
Розміщення домашніх тварин допускається за запитом. Може стягуватися плата.

Переваги

Приватність
Сімейний відпочинок

Політика помешкання

Заселення: 16:00 | Виселення: 10:00

Ванні кімнати

1
2
3

Спальні

1
2
3
4

Відстань до моря

1-2 км

Ціни та доступність

Локація

Беніса, Spain
Вартість: €0.00
  • 02/12/2024
  • 03/12/2024
Загалом
€0.00

Owner

admin

з 2022

Контакти менеджера

Електронна адреса

ukr1@floriantravel.com

Перегляньте інші варіанти