Від:€0.00
0
(0 відгуків)
Запит

Villa 48869

0 (Немає відгуків)
Дубровник, Croatia

Про помешкання

Розкішна вілла з приватним басейном розташована в одному з найкрасивіших міст на узбережжі Адріатичного моря, у чудовому історичному місті Дубровник, лише в 20 м від моря та в 3,5 км від центру міста Дубровник – Страдун.

Приватна хорватська вілла на березі моря Дубровник Оазис для відпочинку та оренди є унікальним прикладом гармонійної традиційної архітектури, реалізованої за допомогою сучасних технологій. В екстер’єрі розкішної вілли переважають численні кам’яні деталі, обрамлені пишною зеленню та дбайливо вирощеними екзотичними рослинами. Розкішна вілла, де дозволено розміщення з домашніми тваринами нагадує маленький острівець краси на якому ви знайдете всі необхідні елементи для ідеального відпочинку.

Вілла для сімейного відпочинку розкинулася на 700 м2. Її головна будівля займає площу 300 м2 і складається з 3 поверхів: першого, першого та другого.

Будинок  має 5 спалень , 3 ванні кімнати та 1 туалет і підходить для розміщення до 9 осіб.

На першому поверсі вілли розташована сучасна, повністю обладнана кухня, їдальня, простора вітальня з каміном, приймальня, гостьовий туалет і пральня з пральною машиною та сушаркою.

На першому поверсі  є одна двомісна кімната з двоспальним ліжком і окремою ванною кімнатою з душем, а також інша двомісна кімната з двоспальним ліжком і окремою ванною кімнатою з джакузі гідромасажна ванна та душ.

На другому поверсі одна одномісна спальня та дві двомісні кімнати зі спільною ванною кімнатою з душем. Одна зі спалень має власну терасу. Крім надзвичайно приємного і, перш за все, розкішного інтер’єру, на території сучасної вілли з видом на море, де дозволено проживання домашніх тварин, ми знаходимо багато цікавих і особливих особливостей.

Найбільш яскравими особливостями цієї частини є численні тераси на різних рівнях, обладнані сидіннями та садовими меблями. Є також привабливі зелені зони з різноманітними рослинами, які сприяють автентичності цієї середземноморської казки. З

Розкішне помешкання повністю оснащене кондиціонером і підігрівом підлоги. Дозволено розміщення з домашніми тваринами, оснащена супутниковим телебаченням, телефоном і доступом до Інтернету. Помешкання оснащене приватною парковкою має повністю обладнану кухню з духовкою, плитою, витяжкою, холодильником з морозильною камерою, посудомийною машиною, пральною машиною та сушаркою, мікрохвильовою піччю, чайником, міксером, тостером, кавоваркою, праскою, прасувальною дошкою, сейфом, перукарнею. сушарка, дитяче ліжечко та годівниця надаються за запитом, балкон, тераси, басейн, камін, сад і набори для сидіння, шезлонги та парасольки, сад і барбекю.

Є місце для паркування однієї машини під охороною.

Відстань до моря становить 20 м, а від центру Дубровника 3,5 км.

Зручності

Барбекю
Басейн
Безкоштовна парковка
Безкоштовний WiFi
Джакузі
Для великих родин та компаній
Дозволено з домашніми тваринами
Розміщення домашніх тварин допускається за запитом. Може стягуватися плата.
Сауна

Переваги

На березі моря
Приватність
Сімейний відпочинок

Політика помешкання

Депозит: € 500 (оплачується по прибутті)
Заселення: 16:00 | Виселення: 10:00

Ванні кімнати

1
2
3

Спальні

1
2
3
4
5

Відстань до моря

до 50 м

Ціни та доступність

Локація

Дубровник, Croatia
Вартість: €0.00

Owner

admin

з 2022

Контакти менеджера

Електронна адреса

ukr1@floriantravel.com

Перегляньте інші варіанти