Від:€0.00
0
(0 відгуків)
Запит

Villa 74909

0 (Немає відгуків)
Ханья, Greece

Про помешкання

Розташована на скелі в Пано Сталос на острові Ханья, Крит, Греція, звідки відкривається мальовничий вид на затоку Ханья. Будинок побудований відповідно до високих стандартів і керується сильною присутністю місцевих елементів і чудовим краєвидом. Вілла також має супутникове телебачення, 2 повністю обладнані кухні, барбекю, кондиціонер, телефон, пральну машину, посудомийну машину, фен, сейф, стереомузику та приватну парковку.

Вілла пропонує дружню атмосферу, і вам точно сподобається перебування там. Вілла підходить як для сімейного відпочинку, так і для тих, хто хоче провести чудовий незабутній відпочинок!

Це двоповерхова вілла. Найбільш зворушливою частиною вимощеного саду вілли є напівкритий басейн, який висить на скелі. В одному кутку басейну є зона джакузі. Під дерев’яною альтанкою ви знайдете мангал, мийку, дерев’яний стіл і стільці та все необхідне для приготування та смакування смачної страви. На обох рівнях є балкони з панорамним видом на пагорби, море та місто Ханья. Навколо саду є багато садових наборів, де можна сісти та відпочити.

Вілла побудована на двох рівнях. Головний вхід знаходиться на верхньому рівні, який складається з освітленої сонцем вітальні/їдальні, кухні відкритого плану, ванної кімнати, спальні з двома односпальними ліжками та спальні з двоспальним ліжком. Спальня з двоспальним ліжком має антресолі з односпальним ліжком, гардеробну та ванну кімнату. Сходи ведуть на нижній поверх і другу вітальню/їдальню та іншу кухню відкритого планування. Крім того, на цьому поверсі є ще дві спальні з двома односпальними ліжками та ще одна спальня з двоспальним ліжком. Спальня з двоспальним ліжком має антресолі з односпальним ліжком, гардеробну та ванну кімнату. Сходи ведуть на нижній поверх і другу вітальню/їдальню та іншу кухню відкритого планування. Крім того, на цьому поверсі є ще дві спальні з двома односпальними ліжками та ще одна спальня з двоспальним ліжком. Спальня з двоспальним ліжком має власну ванну кімнату. У всіх спальнях є телевізор, балкон і кондиціонер. Найкращий вибір для вашої сім’ї або друзів, для незабутнього відпочинку на острові Крит.

Відстань до пляжу 2 км

Ресторани: 1 км

Зручності

Барбекю
Басейн
Безкоштовна парковка
Безкоштовний WiFi
Джакузі

Переваги

Приватність
Сімейний відпочинок

Політика помешкання

Заселення: 16:00 | Виселення: 10:00

Ванні кімнати

1
2
3
4

Спальні

1
2
3
4
5

Відстань до моря

1-2 км

Ціни та доступність

Локація

Ханья, Greece
Вартість: €0.00

Owner

admin

з 2022

Контакти менеджера

Електронна адреса

ukr1@floriantravel.com

Перегляньте інші варіанти