Від:€0.00
0
(0 відгуків)
Запит

Villa 64905

0 (Немає відгуків)
Čabrunići, Croatia

Про помешкання

Якщо ви шукаєте місце, де провести відпустку, відвідайте район Пули та зупиніться в 5-зірковій віллі  з басейном з підігрівом. Цей дивовижний будинок пропонує місце для 10 осіб і усамітнення.

10 гостей

4 спальні

5 ванних кімнат

232 м 2

Вілла розташована в Пулі на території площею 12000 м2, якщо ви з дітьми, у них буде більше ніж достатньо місця для ігор і для прогулянок у саду. У будинку є багато розваг, зокрема PlayStation, дартс, настільний футбол і аерохокей. Крім того, якщо ви більш активний тип, у розпорядженні гостей є 4 велосипеди та фітнес-зал із обладнанням.

Відкрита зона з басейном з підігрівом — чудовий спосіб провести час. Також є будівля з літньою кухнею та мангалом, де можна приготувати смачні страви. Під будівлею знаходиться винний льох з обіднім столом

Ця вілла з басейном у Пулі має 4 спальні, 3 з двоспальними ліжками та одну з двома односпальними ліжками. На першому поверсі вілли ви можете знайти повністю обладнану кухню та простору вітальню площею понад 100 м2.

У цьому чудовому будинку відпочинку з басейном також є спа-зал, джакузі, сауна, Netflix, бадмінтон та ігровий майданчик для дітей.

Басейн працює з 01.04.2024. -1.11.2024.

Підігрів басейну оплачується окремо, також ціна залежить від періоду:

Оголошення про підігрів басейну необхідно зробити за 14 днів до прибуття гостей. Будинок знаходиться всього в 2-3 кілометрах від магазинів, кафе, ресторанів і в 10 кілометрах від пляжу.

 

Зручності

Барбекю
Басейн
Басейн з підігрівом
Безкоштовна парковка
Безкоштовний WiFi
Винний погріб
Джакузі
Дитячий майданчик
Для великих родин та компаній
Ігрова кімната
Камін
Сауна
СПА
Тренажерний зал

Переваги

Приватність
Сімейний відпочинок

Політика помешкання

Депозит: € 500 (оплачується по прибутті)
Заселення: 16:00 | Виселення: 10:00

Ванні кімнати

1
2
3
4
5

Спальні

1
2
3
4

Ціни та доступність

Локація

Čabrunići, Croatia
Вартість: €0.00

Owner

admin

з 2022

Контакти менеджера

Електронна адреса

ukr1@floriantravel.com

Перегляньте інші варіанти