Від:€0.00
0
(0 відгуків)
Запит

Villa 65479

0 (Немає відгуків)
Crikvenica, Croatia

Про помешкання

Забронюйте нашу прекрасну віллу з басейном з підігрівом у Цриквениці та проведіть надзвичайно спокійний відпочинок на Рів’єрі Кварнер. Ця п’ятизіркова вілла стане чудовим вибором, якщо ви хочете дослідити Істрію та острови Крк або Црес.

8 гостей
4 спальні
4 ванні кімнати
250 м 2

На другому поверсі цього сучасного особняка ви знайдете все необхідне для ідеального відпочинку з родиною чи друзями. Простора вітальня та їдальня відкритого планування, а також повністю обладнана кухня. З тераси відкривається захоплюючий вид на Адріатичне море та острів Крк. Він покритий, що дозволяє насолоджуватися тінню в спекотні літні дні. Тут також є обідня зона на відкритому повітрі на вісім гостей, а також зручні пляжні крісла.

Зсередини багато світла завдяки великим скляним стінам від підлоги до стелі. Переважають яскраві кольори, які супроводжуються дерев’яними деталями. Кухонний острів – ідеальне місце для швидкого перекусу.
Спальна зона складається з чотирьох елегантних спалень. Усі вони мають окрему ванну кімнату з тропічним душем. Одна ванна кімната має скляну стелю, що робить її особливо привабливою.
Безумовною родзинкою вілли є приватний басейн з підігрівом. Це чудова річ, якщо ви приїхали навесні чи восени. Зона біля басейну обладнана шезлонгами, парасольками від сонця та душем на вулиці.
Багатство різноманітних заходів і заходів у Цриквениці зробить ваш відпочинок справді чарівним. Обов’язково відвідайте всі пляжі в Цриквениці та околицях!

До моря 450 м

Зручності

Барбекю
Басейн
Басейн з підігрівом
Безкоштовна парковка
Безкоштовний WiFi

Переваги

Приватність
Сімейний відпочинок

Політика помешкання

Депозит: € 500 (оплачується по прибутті)
Заселення: 16:00 | Виселення: 10:00

Ванні кімнати

1
2
3
4

Спальні

1
2
3
4

Відстань до моря

200-500 м

Ціни та доступність

Локація

Crikvenica, Croatia
Вартість: €0.00

Owner

admin

з 2022

Контакти менеджера

Електронна адреса

ukr1@floriantravel.com

Перегляньте інші варіанти