Від:€0.00
0
(0 відгуків)
Запит

Villa Mall_047

0 (Немає відгуків)
Mallorca, Spain

Про помешкання

Це ідилічна майорканська вілла з 5 світлими та просторими спальнями, приватним басейном і великою приватною територією. Ідеально підходить для сімейного літнього відпочинку з дітьми, ви можете провести ліниві дні на сонці біля басейну, відпочити на одній із численних відкритих терас або насолодитись гарним часом разом за смачною їжею та переглядом фільмів. Повністю обладнана кухня дозволяє приготувати улюблені домашні страви, щоб подати їх близьким на великому обідньому столі або на свіжому повітрі, дивлячись на захід сонця. Розташована на великій території з пишною зеленню, відкритими зонами для відпочинку та мальовничими краєвидами – вам ніколи не захочеться залишати.
Усі 5 спалень  – це затишні та розкішні номери зі зручними меблями, що забезпечують спокійний нічний сон. Простий дизайн і розслаблений стиль дозволяють швидко відчути себе як вдома, а також надають спокійне місце.

У кожному номері є світле вікно з видом на сонячний пейзаж, звідки ви можете насолоджуватися сільською місцевістю та великими пишними околицями. У 4 розкішних спальнях є окремі ванні кімнати, тому кожен гість почуватиметься комфортно у власному приватному просторі.

Вілла має пишний зелений сад, яскраву сонячну терасу з затишними меблями. Це ідеальне місце для проведення лінивих днів на віллі, де ви можете розслабитися на сонці, пограти з дітьми та насолодитися чудовими краєвидами на околиці країни.

Блискучий приватний басейн є родзинкою саду, ідеальним місцем для дітей, де можна зануритися, коли спека стає занадто сильною. Розслабтеся у воді та насолоджуйтеся релаксацією, маючи власне приватне місце, де можна освіжитися.

Тут є тіниста тераса, де ви можете розслабитися з прохолодним напоєм і спостерігати, як сонце опускається за навколишніми пагорбами. Для незабутнього та безтурботного відпочинку є все необхідне.

З моменту бронювання ви отримаєте доступ до команди консьєржів , які будуть готові допомогти з організацією всіх дрібних деталей вашого перебування, включаючи трансфер з аеропорту, продукти після прибуття, екскурсії та дитяче обладнання. Тісно співпрацюючи з власником та персоналом вілли, вони подбають про те, щоб у вас було все необхідне для незабутнього та спокійного відпочинку на віллі.

Розташування
У декількох хвилинах ходьби від Кала-Фігера, тихого рибальського селища, ви можете насолодитися ресторанами, кафе та магазинами на набережній. Прогуляйтеся тихими вуличками, подивіться на скелі під час заходу сонця і проведіть дні, спостерігаючи за світом, що проходить повз. Вілла також знаходиться в декількох хвилинах їзди від Santanyi, пропонуючи ширший вибір ресторанів і кафе, які варто відвідати. Відвідайте щотижневий ринок і насолодіться приголомшливою архітектурою, що сформувалася під впливом багатьох історичних впливів від римлян до піратів.

Зручності

Басейн
Безкоштовна парковка
Безкоштовний WiFi

Переваги

Приватність
Сімейний відпочинок

Політика помешкання

Депозит: €1000 (оплачується по прибутті)
Заселення: 15:00 | Виселення: 11:00

Ванні кімнати

1
2
3
4

Спальні

1
2
3
4
5

Відстань до моря

500 м і далі

Ціни та доступність

Локація

Mallorca, Spain
Вартість: €0.00

Owner

admin

з 2022

Контакти менеджера

Електронна адреса

ukr1@floriantravel.com

Перегляньте інші варіанти