Від:€0.00
0
(0 відгуків)
Запит

Villa 62772

0 (Немає відгуків)
Ханья, Greece

Про помешкання

Розташована на пагорбі Дарацо добре спроектована розкішна трирівнева вілла, огороджена стіною для повної конфіденційності, повністю обладнана брендом, пропонує чудовий вид на море. Дві просторі вітальні, дві повністю обладнані кухні, парковка та гараж. Архітектор та інженер-власник побудували в цьому районі 6 вілл.

Оточений оливковими деревами та видом на море, будинок знаходиться в дуже привілейованому місці для доступу до всіх гарних піщаних пляжів, транспорту, магазинів, нічного життя та всього що  може знадобитися. Затишна вілла побудована на приватній території і може прийняти до 8 гостей. Розроблений і мебльований в елегантному стилі, розміщення простих елементів, які створюють затишну та розслаблюючу атмосферу.

Увійшовши на віллу з першого поверху, ви побачите зручний критий простір із повністю обладнаною кухнею, вітальнею та обідньою зоною (розрахованою на 8 осіб), а також зоною відпочинку. Затишна лаунж-зона є прекрасним місцем для відпочинку вечорами. Скляні двері на всю довжину дозволяють проникати всередину багато сонячного світла. На першому поверсі знаходиться повністю обладнана спальня з двоспальним ліжком і душем. На першому ви знайдете невелику зону, де можна посидіти і попрацювати у вільний час. Є дві спальні з двоспальними ліжками та повністю обладнана ванна кімната. У кожній спальні є телевізор із плоским екраном і кондиціонер. Скляні двері ведуть зі спалень на балкон, який обставлений бамбуковими диванами.

Відкритий простір створений для спокою та відпочинку. До послуг гостей приватний басейн із шезлонгами, де ви можете розслабитися та поділитися справді справжніми враженнями зі своїми коханими. Великий мангал з піччю дозволяє організувати як сімейну вечерю, так і велику вечірку. Слід зазначити, що на території вілли є автостоянка, що охороняється. Не кажучи вже про те, що якщо більше 6 гостей захочуть зупинитися на віллі, тут також є додатковий поверх, де є всі необхідні зручності.

Відстань до пляжу: 1,5 км
Відстань до ринку та ресторанів: 500 м

Зручності

Барбекю
Басейн
Безкоштовна парковка
Безкоштовний WiFi
Камін

Переваги

Приватність
Сімейний відпочинок

Політика помешкання

Заселення: 16:00 | Виселення: 10:00

Ванні кімнати

1
2
3

Спальні

1
2
3
4

Ціни та доступність

Локація

Ханья, Greece
Вартість: €0.00

Owner

admin

з 2022

Контакти менеджера

Електронна адреса

ukr1@floriantravel.com

Перегляньте інші варіанти