Від:€0.00
0
(0 відгуків)
Запит

Villa 59516

0 (Немає відгуків)
Majorca, Spain

Про помешкання

Відстані до:
Аеропорт Пальма-де-Майорка: 31 км
Пляж: 4 км

Приголомшливі краєвиди блакитного моря в оточенні пишної зелені та традиційної кам’яної архітектури Майорки відкривають ворота до цієї красивої вілли. Вона розташована лише за 5 хвилин їзди від міста Дейя та за 20 хвилин від пляжу Дейя. Це захоплююче помешкання з трьома спальнями, просторими вітальнями з високими стелями та чудовою терасою біля басейну. Багатоповерхова вілла  є ідеальним сімейним місцем для відпочинку на Майорці. Незалежно від того, чи то розкішні інтер’єри, чи то природний зовнішній вигляд , вілла справді вишукана.
Складається з трьох спалень, у тому числі основної з прямим виходом на терасу. З головної спальні, у якій встановлено двоспальне ліжко розміру “king-size”, відкривається вид на море. Друга спальня обладнана двома односпальними ліжками, а третя спальня має двоспальне ліжко та вихід до басейну  У головній ванній кімнаті встановлено ванну та душ, а в двох інших ванних кімнатах — просторі душові кабіни.
Фасад нагадає вам старий заміський будинок, придатний для королівської сім’ї. З лавандовими шезлонгами, листям, що спадає каскадом з верхніх поверхів, стінами та землею з натурального каменю, природа вілли виглядає як у романі. Коли ви обернетеся, ви будете вражені панорамним видом на море. Насолоджуйтеся смачним сніданком в обідній зоні на свіжому повітрі з барбекю. Нагорі є кілька інших терас із зручними шезлонгами для краєвиду.

Шестикутна теракотова плитка, високі стелі з дерев’яними балками та антикварні дерев’яні меблі підсилюють чарівність житлової зони. Це дивовижно тепле, комфортне та домашнє місце, де можна відпочити з близькими. Великі двері виходять прямо на терасу, а скляні світильники забезпечують безперервний огляд. Плюшеві, білі дивани та сільські журнальні столики гарантують, що ви можете проводити години, спілкуючись із друзями та родиною.

Інші двері з тераси, яка примикає до вітальні, ведуть до кухні та їдальні. Незважаючи на сільський дизайн, повністю обладнана кухня має вибрані сучасні зручності, як-от прилади з нержавіючої сталі. Вбудована духовка, посудомийна машина та інша техніка найвищого класу гарантує, що ви зможете приготувати все, що забажаєте. Тут є ще один обідній стіл для ваших прийомів їжі, тому ви можете готувати та їсти разом.

Вілла пропонує кілька зручностей для вашого комфорту, зокрема приватну автостоянку, якщо ви подорожуєте автомобілем, і високошвидкісний Інтернет. У готелі є пральня, тож ви можете жити так само комфортно, як у власному домі. Вілла підходить для дітей  і за потреби ви навіть можете запросити дитячі стільчики тощо.

Вілла  розташована в безпечному житловому районі в чудовому місці. До пляжу Дейя лише 20 хвилин ходьби , а до центру міста – 5 хвилин. Там ви знайдете кілька ресторанів і магазинів.

Зручності

Барбекю
Басейн
Безкоштовна парковка
Безкоштовний WiFi

Переваги

Приватність
Сімейний відпочинок

Політика помешкання

Заселення: 17:00 | Виселення: 10:00

Ванні кімнати

1
2
3

Спальні

1
2
3

Ціни та доступність

Локація

Majorca, Spain
Вартість: €0.00

Owner

admin

з 2022

Контакти менеджера

Електронна адреса

ukr1@floriantravel.com

Перегляньте інші варіанти