Від:€0.00
0
(0 відгуків)
Запит

Villa 62416

0 (Немає відгуків)
Сітонія, Greece

Про помешкання

Цей елегантний мезонет площею 110 кв.м. здається в оренду в Неос Мармарас. Він має чудовий приватний сад, сучасні меблі та знаходиться в 200 метрах від моря. Це комфортне помешкання для відпочинку, що здається в оренду, є чудовим вибором для 8 гостей.

У цій сучасній грецькій віллі на першому поверсі є повністю обладнана кухня та веранда з приголомшливим видом на сад. Також на першому поверсі вітальня та санвузол. На першому поверсі ви знайдете 2 двомісні спальні та ванну кімнату. Насолоджуйтеся видами з балкона на верхньому поверсі. На підземному поверсі знаходяться дві додаткові спальні, одна з двоспальним ліжком і одна з двома односпальними ліжками, а також ванна кімната. Оснащений осушувачем повітря та системою вентиляції, це забезпечить комфортне перебування.

У сусідньому Неос Мармарас є все необхідне: магазини, банки, поштові відділення, медичні послуги та смачні автентичні ресторани. Насолоджуйтеся водними видами спорту неподалік або вирушайте за 5 км до знаменитого курорту Grand Resort Porto Carras & Casino.

Зручності

Басейн
Безкоштовна парковка
Безкоштовний WiFi
Розміщення домашніх тварин допускається за запитом. Може стягуватися плата.

Переваги

На березі моря
Приватність
Сімейний відпочинок

Політика помешкання

Заселення: 16:00 | Виселення: 10:00

Ванні кімнати

1
2
3

Спальні

1
2
3
4

Відстань до моря

100-200 м

Ціни та доступність

Локація

Сітонія, Greece
Вартість: €0.00

Owner

admin

з 2022

Контакти менеджера

Електронна адреса

ukr1@floriantravel.com

Перегляньте інші варіанти