Від:€0.00
0
(0 відгуків)
Запит

Villa 56497

0 (Немає відгуків)
Іракліон, Greece

Про помешкання

Це розкішна вілла з 3 спальнями та приватним басейном, яка здається в оренду. Вілла розташована на ділянці площею приблизно 1400 м2, з повною приватністю, сонячною з усіх боків, з кам’яними стінами навколо, клумбами типу Leyland, трав’янистими кущами Криту, трояндами, лимонними деревами, гранатами та іншими типовими деревами критської фауни . Погляньте на нескінченну блакить Егейського моря або помилуйтеся прекрасними заходами сонця над синім горизонтом. Вдихніть свіже середземноморське повітря та відчуйте тепло сонця на своїй шкірі

На 1-му поверсі площею 82 м2 розташовані: 2 спальні, «біла романтична» (з двоспальним ліжком) і «блакитна кімната» (2 ліжка queen-size, які можна з’єднати в ліжко king-size) і загальна ванна кімната з душем.  Також є вітальня з телевізором із плоским екраном і супутниковим телебаченням, програвачем компакт-дисків і PlayStation 3. Ви можете вийти у східний двір і басейн, а під сходами є місце для зберігання речей.

На 2 поверсі загальною площею 65 м2 розташована кухня з їдальнею, вітальня з великим кутовим диваном (можуть спати 2 дітей), каміном і телевізором з плоским екраном і супутниковим телебаченням. Також є туалет, східна тераса 16,50 м2 з видом на море та вихід в сад на західній стороні цього рівня. На третьому поверсі, який називається мансарда 37 м2, розташована спальня «Black & White» (двоспальне ліжко), туалет з душем, кабінет з бібліотекою та вікном з видом на Егейське море.
Подвір’я складається з 4 рівнів: рівень входу з газоном, кущами та деревами, рівень фруктових дерев (лимон, апельсин, груша, мандарин тощо), рівень басейну з трав’янистими кущами, трояндами, оливами та лісові дерева та велика (120 м2) галявина.

ПЛЯЖ: 750 м

Зручності

Басейн
Безкоштовна парковка
Безкоштовний WiFi

Переваги

Приватність
Сімейний відпочинок

Політика помешкання

Заселення: 16:00 | Виселення: 10:00

Ванні кімнати

1
2
3
4

Спальні

1
2
3

Ціни та доступність

Локація

Іракліон, Greece
Вартість: €0.00

Owner

admin

з 2022

Контакти менеджера

Електронна адреса

ukr1@floriantravel.com

Перегляньте інші варіанти