Від:€0.00
0
(0 відгуків)
Запит

Villa 60073

0 (Немає відгуків)
Шишан, Croatia

Про помешкання

Вілла розташована в чарівному селі Шишан, неподалік від міста Пула.  Серце вілли знаходиться у вітальні відкритого простору, продумано спроектованої для максимального комфорту та відпочинку. Коли ви увійдете, вас зустріне простора вітальня, прикрашена сучасними меблями та ультрасучасним супутниковим телебаченням. Вітальня плавно перетікає в повністю обладнану кухню та чудову обідню зону, дозволяючи вам з легкістю насолоджуватися кулінарними шедеврами. Із затишної вітальні вийдіть до басейну та ретельно доглянутого саду, де внутрішнє приміщення легко поєднується з відкритим. Погрійтеся в залитому сонцем місці або освіжіться у великому басейні.
Поряд зі спальнею ви знайдете зі смаком оформлену ванну кімнату з душем і зручною пральною машиною. Кожен аспект вілли був підібраний для забезпечення максимального комфорту, створюючи домашню атмосферу далеко від дому. Відпочиньте та насолодіться теплим літнім бризом, відпочиваючи біля басейну. В
Всього за кілька кроків вас чекає газовий гриль, який дозволить вам продемонструвати свою кулінарну майстерність і приготувати смачні страви для коханої. Відчуйте чарівну атмосферу вілли, оскільки вона стане вашим особистим притулком романтики та спокою.

Відстань до пляжу 2 км, а до магазину 300 м

Зручності

Барбекю
Басейн
Безкоштовна парковка
Безкоштовний WiFi
Розміщення домашніх тварин допускається за запитом. Може стягуватися плата.

Переваги

Приватність

Політика помешкання

Депозит: € 500 (оплачується по прибутті)
Заселення: 16:00 | Виселення: 10:00

Ванні кімнати

1

Спальні

1

Ціни та доступність

Локація

Шишан, Croatia
Вартість: €0.00

Owner

admin

з 2022

Контакти менеджера

Електронна адреса

ukr1@floriantravel.com

Перегляньте інші варіанти