Від:€0.00
0
(0 відгуків)
Запит

Villa 62162

0 (Немає відгуків)
Корчула, Croatia

Про помешкання

Розкішна вілла з басейном і пляжним тренажерним залом розташована на острові Корчула, в 1 м від моря, поруч із ідеальним узбережжям Середземного моря. Будинок розташований лише за 300 метрів від старого міста Корчула та пропонує спокійний відпочинок із прекрасним видом на море в повній розкоші культурного пам’ятника, побудованого в 1658 році, але відремонтованого відповідно до сучасних потреб.

Острів Корчула відомий як острів з природною красою та багатим морським життям, прекрасними гальковими пляжами, такими як “Bile boke” та 40 надзвичайно красивими острівцями, включаючи “Proizd”, “Ocjak”, “Trstenik”, “Mali Prznjak”, ” Veli Prznjak», «Badija» та ін. Усі затоки та острівці цього архіпелагу ідеально підходять для вивчення та купання. Особлива краса цього острова забезпечується чудовою гастрономією, багатою морепродуктами найвищої якості, кращими винами з Корчули та оливковою олією першого віджиму.

З приватним басейном, джакузі, великим садом і фітнес-залом ця пляжна вілла стане ідеальним вибором для повного відпочинку серед середземноморського зеленого оазису.

Ця вілла на березі моря з приватним басейном, джакузі та тренажерним залом на Корчулі займає 2 поверхи. Охоплює ділянку площею 700 м2 і 250 м2 житлової площі та має 4 спальні, 5 ванних кімнат, відкритий басейн, сад із джакузі та пропонує розкішне розміщення для 8 осіб.

Прибувши до цієї прекрасної власності розкішної вілли на Корчулі з басейном на пляжі, перше, що ви помітите, це ретельно доглянутий сад, де є просторий басейн з підігрівом, оточений шезлонгами та душем на відкритому повітрі. Для повного задоволення тут також є джакузі на відкритому повітрі , де можна максимально розслабитися, насолоджуючись неймовірно красивими пейзажами зоряного неба. Асфальтована доріжка веде до критої тераси з обіднім столом і грилем, де можна приготувати численні далматинські страви, якими славиться весь регіон. Тут також є батут і гойдалка , що робить цю розкішну далматинську віллу ідеальним вибором, якщо ви подорожуєте з дітьми.

Ми спускаємося сходами до самого входу в розкішну хорватську віллу для відпочинку на Корчулі, яка складається з напівкруглого скляного отвору, який пропускає максимальну кількість денного світла. Ми входимо в зону першого поверху приватної вілли, яка складається з повністю обладнаної кухні, їдальні з дерев’яним обіднім столом на 8 осіб та вітальні з просторим зручним диваном і РК-телевізором. Цей ретельно організований простір, в якому домінують традиційні матеріали в поєднанні з сучасними деталями, випромінює тепло і комфорт. На нижньому поверсі є кімната для вечірок, де для любителів активного відпочинку є більярдний стіл і тренажери. На цьому поверсі знаходиться санвузол з душем.

Ми піднімаємось внутрішніми сходами на перший поверх цієї розкішної вілли біля моря з чотирма спальнями. У головній спальні є двоспальне ліжко розміру “king-size”, окрема ванна кімната з душем і скляний балкон, з якого відкривається чудовий вид на морський горизонт. У другій спальні також є двоспальне ліжко розміру “king-size” і окрема ванна кімната з душем, а в останніх двох кімнатах є по два односпальні ліжка та окрема ванна кімната з душем. Усі номери оснащені РК-телевізорами та пропонують чудовий вид на кришталево чисте море.

Розкішна вілла для відпочинку з басейном і тренажерним залом на пляжі повністю кондиціонована та має доступ до Інтернету WI-FI. Ця приватна вілла, що здається в оренду, має повністю обладнану кухню з плитою, духовкою, холодильником, посудомийною машиною та мікрохвильовою піччю, праскою, прасувальною дошкою та пральною машиною. Також у розпорядженні гостей консоль PlayStation 4 та 2 каяки. Для гостей, які приїхали з дітьми, є ліжечко та годівниця. На території орендованої приватної вілли для гостей надається безкоштовна автостоянка.

Відстань цієї розкішної вілли до моря становить 1 м, а до центру Корчули – 300 м.

 

Зручності

Барбекю
Басейн
Безкоштовна парковка
Безкоштовний WiFi
Джакузі
Дитячий майданчик
Ігрова кімната
Тренажерний зал

Переваги

На березі моря
Приватність
Сімейний відпочинок

Політика помешкання

Депозит: €1000 (оплачується по прибутті)
Заселення: 16:00 | Виселення: 10:00

Ванні кімнати

1
2
3
4
5

Спальні

1
2
3
4

Відстань до моря

до 50 м

Ціни та доступність

Локація

Корчула, Croatia
Вартість: €0.00

Owner

admin

з 2022

Контакти менеджера

Електронна адреса

ukr1@floriantravel.com

Перегляньте інші варіанти