Від:€0.00
0
(0 відгуків)
Запит

Villa 61594

0 (Немає відгуків)
Sa Pobla, Spain

Про помешкання

Це чудове помешкання розташоване в надзвичайному районі Майорки. Ця вілла з елегантним оздобленням, сучасною кухнею та ванними кімнатами є ідеальним місцем для відпочинку з родиною та друзями. На території є 4 спальні, де можуть комфортно розміститися 8 гостей. Тут ви можете відпочити та відновити заряд енергії неподалік від міста Полленса. Насолоджуйтеся чудовими видами на гірську місцевість для спокійного відпочинку.

На віллі є 4 чудові спальні з вишуканим декором і розкішними меблями. Ліжка зручні та застелені розкішною постільною білизною. Завдяки традиційним елементам, таким як природний камінь і деревина, кімнати випромінюють гостинну атмосферу. Номери оснащені кондиціонерами та опаленням для вашого комфорту. Дві кімнати розташовані на першому поверсі та оснащені двоспальним ліжком розміру “queen-size” і окремою ванною кімнатою, а також вихід на терасу в одній із кімнат.

Усі номери мають окрему ванну кімнату, одну з ванною та душовою кабіною, а в інших – душову кабіну. Для комфорту у ванних кімнатах є пухнасті рушники та фени.
Ви можете насолоджуватися чудовими краєвидами з вражаючого басейну. Потягніться на чудових шезлонгах і насолоджуйтеся пухнастими хмарами, що пропливають у небі. Пориньте у великий плавальний басейн розміром 10 x 5 м або розслабтеся за читанням, лежачи на сонці. Насолоджуйтесь вишуканою їжею на свіжому повітрі за обіднім столом для красивої вечері на заході сонця.

Спокійні внутрішні зони мають відкрите планування зі світлим простором і великими вікнами та дверима, що ведуть на терасу. Відпочиньте в зоні вітальні на м’яких диванах і подивіться фільм по супутниковому телебаченню.  Відпочиньте перед каміном в прохолодніші ночі. Пообідайте за обіднім столом у приміщенні з дверима, які ведуть на спокійну природу. Готуйте на повністю обладнаній кухні, де у вас є все необхідне.

Розкішне помешкання розташоване за 10 хвилин їзди на автомобілі від села Са-Побла та за 15 хвилин від чарівного містечка Полленса. Ви можете насолоджуватися тихою сільською місцевістю, але перебувати поруч із міською суєтою, де ви знайдете товари, ресторани, бари та кафе. Трохи далі ви знайдете жваве місто Алькудія, лише за 14 км від вілли. Тут ви можете знайти пляжі та водні види спорту, як-от каякінг, прогулянки на човні та водні велосипеди. Вирушайте на набережну, щоб дослідити виняткові перезапуски, магазини та кафе. Поруч також є багато химерних сіл, які варто відвідати.

Зручності

Басейн
Безкоштовна парковка
Безкоштовний WiFi

Переваги

Приватність
Сімейний відпочинок

Політика помешкання

Заселення: 16:00 | Виселення: 10:00

Ванні кімнати

1
2
3
4

Спальні

1
2
3
4

Ціни та доступність

Локація

Sa Pobla, Spain
Вартість: €0.00

Owner

admin

з 2022

Контакти менеджера

Електронна адреса

ukr1@floriantravel.com

Перегляньте інші варіанти