Від:€0.00
0
(0 відгуків)
Запит

Villa 60677

0 (Немає відгуків)
Шибеник, Croatia

Про помешкання

Cучасна вілла з приватним басейном і фінською сауною  розташована в Срімі, селі всього в 5 хвилинах їзди на автомобілі від туристичного центру Шибеника – міста Водіце.

Розкішна вілла біля моря в Срімі займає 250 м2 житлової площі та розташована на території загальною площею 1000 м2. Вілла складається з двох поверхів. Вона має приватний відкритий басейн (35 м2), оточений шезлонгами та відкритою обідньою зоною, а також має сауну.

Має простору вітальню з РК-телевізором і зручним диваном, повністю обладнану сучасну кухню, обідню зону, сауну, 3 спальні з ванними кімнатами з душем і додатковий туалет.
Вілла розрахована на 8 осіб (6+2).
Крізь скляні стіни ви потрапляєте на відкритий план першого поверху, який складається з повністю обладнаної кухні з островом та їдальні на 6 осіб, створеної для якісного проведення часу за смачно приготованими стравами. Їдальня та сучасна кухня поєднані з вітальнею, яка складається зі зручного дивана, супутникового телебачення та дивана-ліжка. На першому поверсі також є головна спальня з двоспальним ліжком розміру “king-size”, ванна кімната з душем, а також є фінська сауна на двох осіб і додатковий туалет поруч. На цьому поверсі також є пральня, в якій пральна та сушильна машини та праска.

На першому поверсі розташовані дві просторі та зручні спальні з двоспальними ліжками, SMART TV та окремими ванними кімнатами з душовою кабіною. Кожна спальня оснащена кондиціонером і має окремий вихід на відкриту терасу, тобто балкон.

Сімейна вілла з басейном у Шибенику має повністю обладнану кухню з плитою, духовкою, холодильником з морозильною камерою, льодогенератором, посудомийною машиною, мікрохвильовою піччю та кавоваркою. Для гостей, які приїжджають з дітьми, за запитом надається ліжечко і годівниця .

Відстань до моря 100 м, а до центру Водіце 3 км.

Виберіть розкішну віллу з приватним басейном і сауною, яка стане ідеальним місцем для вашої заслуженої відпустки!

Зручності

Басейн
Безкоштовна парковка
Безкоштовний WiFi
Сауна

Переваги

На березі моря
Приватність

Політика помешкання

Депозит: € 500 (оплачується по прибутті)
Заселення: 16:00 | Виселення: 10:00

Ванні кімнати

1
2
3

Спальні

1
2
3

Ціни та доступність

Локація

Шибеник, Croatia
Вартість: €0.00

Owner

admin

з 2022

Контакти менеджера

Електронна адреса

ukr1@floriantravel.com

Перегляньте інші варіанти