Від:€0.00
0
(0 відгуків)
Запит

Villa 57073

0 (Немає відгуків)
Жаборич, Croatia

Про помешкання

Вілла з басейном розташована на березі моря, в красивому прибережному містечку Заборич, недалеко від міста Шибеник. 11 км від історичного міста Шибеник та 17 км від відомого туристами Примоштена та в 43 км від стародавнього міста Спліт, відомого палацом Діоклетіана.

Ця простора сучасна вілла з видом на море надає все необхідне для ідеального відпочинку, включаючи 2 повністю обладнані кухні, 2 вітальні, 6 спалень, 6 ванних кімнат, 2 гостьових туалети, і підходить для розкішного відпочинку для 12 осіб.

На північній стороні цієї вілли в Далмації є закрита приватна парковка, призначена для гостей вілли. На території цього сучасного будинку для відпочинку, на задньому дворі, ви знайдете приватний басейн з підігрівом і морською водою (36 м2), зручні шезлонги, зону для барбекю, обідню зону, 3 SUP (дошки для веслування стоячи), відкритий майданчик, душ, власні сходи, що ведуть на чудовий пляж. На першому поверсі цієї чудової вілли для сімейного відпочинку є повністю обладнана кухня (холодильник для вина, кавова машина, духовка, холодильник, мікрохвильова піч, посудомийна машина, тостер) і вітальня зі зручним кутовим диваном і РК-телевізором. Сучасні сходи плавно ведуть вас на перший поверх цієї розкішної будівлі. Друга повністю обладнана кухня з вітальнею розташована на другому поверсі, а сауна на першому поверсі, звідки відкривається чарівний вид на море.

Усередині цієї хорватської розкішної вілли для відпочинку також є тренажерний зал (фітнес-обладнання Technogym, боксерські мішки, airbull, гирі Pro-competition для вправ) для підтримки вашої фізичної витривалості під час відпустки, а також 6 розкішно мебльованих спалень з ліжками розміру “queen-size” (160 *200), де 5 з них мають окрему ванну кімнату з душовою кабіною та необхідними туалетно-косметичними засобами.

У цьому сучасному будинку для відпочинку є ігрова приставка Play Station 5 , а також дитячий стільчик і дитяче ліжечко. Кожна кімната обладнана кондиціонером.

Відстань до моря 5 м, до центру міста 350 м, до міста Шибеник 11 км.

Зручності

Барбекю
Басейн
Безкоштовна парковка
Безкоштовний WiFi
Відкритий басейн з підігрівом
Для великих родин та компаній
Сауна
Тренажерний зал

Переваги

На березі моря
Приватність
Сімейний відпочинок

Політика помешкання

Депозит: €1000 (оплачується по прибутті)
Заселення: 16:00 | Виселення: 10:00

Ванні кімнати

1
2
3
4
5
6

Спальні

1
2
3
4
5
6

Відстань до моря

до 50 м

Ціни та доступність

Локація

Жаборич, Croatia
Вартість: €0.00

Owner

admin

з 2022

Контакти менеджера

Електронна адреса

ukr1@floriantravel.com

Перегляньте інші варіанти