Від:€0.00
0
(0 відгуків)
Запит

Villa 56131

0 (Немає відгуків)
Sani Beach, Kassandra, Greece

Про помешкання

Вілла  оточена пишною зеленню та видом на море, має 4 розкішні спальні (1 кімната з двоспальним ліжком розміру “king-size”, 2 кімнати з двоспальними ліжками та одна кімната з 2 односпальними ліжками), кондиціонер, 2 розкішні ванні кімнати, кухню, 2 вітальні , басейн з підігрівом і сад. Насолодіться сніданком на відкритому повітрі на терасі з видом на басейн, який використовується спільно з сусідньою резиденцією.
Розкішна вілла з 4 спальнями містить усі сучасні зручності, такі як пральня, повністю обладнана кухня, повний кондиціонер і високошвидкісний Wi-Fi.
Ця вілла площею 200 кв. м на Кассандри може похвалитися сучасним дизайном і відкритим душем з гарячою водою для максимально комфортного перебування. Усі внутрішні приміщення також дезінфікуються GERMSTONE ©, розумним дезінфікуючим засобом рослинного походження, який є органічним і безпечним для людей, тварин і навколишнього середовища.

Відвідайте місцеві грецькі таверни та побалуйте себе стравами автентичної кухні або поніжтеся на сонці на прилеглих бухтах і пляжах. Ця сучасна вілла на Халкідіках, що здається в оренду, ідеально підходить для великих вечірок до 8 осіб, з великими спільними та приватними просторами.

600 м від пляжу пляжу мережі готелів Sani (зонти та шезлогні за доплату)

Зручності

Барбекю
Басейн
Басейн з підігрівом
Безкоштовна парковка
Безкоштовний WiFi

Переваги

Приватність
Сімейний відпочинок

Політика помешкання

Заселення: 16:00 | Виселення: 10:00

Ванні кімнати

1
2

Спальні

1
2
3
4

Ціни та доступність

Локація

Sani Beach, Kassandra, Greece
Вартість: €0.00

Owner

admin

з 2022

Контакти менеджера

Електронна адреса

ukr1@floriantravel.com

Перегляньте інші варіанти