Від:€0.00
0
(0 відгуків)
Запит

Villa 48311

0 (Немає відгуків)
Оміш, Croatia

Про помешкання

Розкішна вілла з басейном, джакузі та велнес-оазисом із сауною, тренажерним залом і кімнатою для медитації/розваг розташована в Станічі поблизу міста Оміш, де є чудові піщані та галькові пляжі, придатні для маленьких дітей. Ця розкішна вілла забезпечує комфортне, п’ятизіркове розміщення.
Вілла розташована біля моря, всього в 190 м від пляжу і в 150 м від центру Станича, в 5 км від Оміша і в 25 км від Спліта.

Stanići – це невеликий красивий туристичний курорт Далмації, розташований лише в 5 км від історичного міста Оміш у напрямку Макарської та Дубровника. З його крутих схилів відкриваються чудові краєвиди , а також повний комфорт у новозбудованих віллах і літніх будинках. Повітря тут чисте і свіже, море блакитне і прозоре, пляжі тихі і чисті, далеко від агресивної суєти сучасного життя і індустрії туризму. В околицях все ще можна знайти «свій» пляж або хоча б тихий куточок. Люди доброзичливі та гостинні.

У своєму ідеальному, залитому сонцем місці Stanići насолоджується спокоєм і красою природи та моря, і лише за кілька хвилин їзди можна дістатися до головних літніх місць, таких як Оміш, відомий своїми адреналіновими літніми розвагами, такими як: Zip Line, рафтинг по Цетіні, парапланеризм, пейнтбол, вільне скелелазіння тощо. Оміш також широко відомий своєю чудовою гастрономією та багатим культурним і нічним життям. Клубні пісні та ігри старих піратів лунають у його каламі. Крім того, лише за 25 хвилин їзди ви дістанетеся до Спліта, одного з найкрасивіших міст на Адріатиці, міста відомого імператора Діоклетіана, де він побудував всесвітньо відомий палац Діоклетіана , який знаходиться під охороною ЮНЕСКО. Місто Спліт є культурним та історичним центром, багатим на «веселі» та нічне життя. Нещодавно у Спліті відбувся найвідоміший фестиваль електронної музики – Ultra Festival. Усі любителі нічного життя також будуть задоволені такими відомими напрямками, як Макарська та Хвар на острові Хвар.

Розкішна вілла розташована на території площею 1000 м2 і має 400 м2 житлової площі, розташованої на 3 поверхах.

Вілла повністю обладнана всіма сучасними технологіями та обладнанням, а її власність особливо пишається великим басейном з гідролізною системою підтримки 35 м2, джакузі на 6 осіб, оздоровчим оазисом із сауною на 4 особи, кімнатою для медитації, санвузол з душем, кімната фітнесу та відпочинку.

Вілла ​​має 4 спальні з окремими ванними кімнатами, один гостьовий туалет, вітальню з великою повністю обладнаною кухнею, зону вітальні та вітальню. Вілла підходить для відпочинку 8 + 2 осіб.

Кам’яні сходи цієї святкової вілли з’єднують перший поверх з першим, тобто центральну частину вілли, де є повністю обладнана кухня з островом і 2 барами, куток кафе з кавоваркою для приготування ароматної кави, їдальня з великим обідній стіл, вітальня з диваном і супутниковим SMART TV. У цій частині також є гостьовий туалет.

Ця простора вітальня з південними скляними стінами з’єднана з головною терасою. Головна тераса цієї вілли наповнена великим гідролізованим басейном, ванною кімнатою на 6 осіб, меблями для відпочинку, шезлонгами та обіднім набором. Також є літня кухня з мангалом для приготування всіх далматинських страв.

На другому поверсі розкішної вілли Щастя знаходяться 4 номери класу люкс. Комфортабельна головна кімната має окрему ванну кімнату з душем і ванною. У господарській кімнаті також є гардеробна. Інші 3 кімнати мають окремі ванні кімнати з душем. Усі номери оснащені кондиціонером, супутниковим телебаченням і власною терасою з прекрасним видом на море та острови вдалині.

Вілла повністю кондиціонована. Тут є супутникове телебачення у всіх кімнатах, вітальні та ігровій кімнаті, WI-FI Інтернет. Вілла має повністю обладнану кухню з винним холодильником, плитою з 4 електричними плитами, духовкою, витяжкою, холодильником з морозильною камерою, льодогенератором для льоду та холодної води, посудомийною машиною, мікрохвильовою піччю, чайником, 3 машинами для кави/капучіно (Siemens, Dolce Gusto, Philips Senseo та френч-прес) , соковижималка, тостер, блендер, міксер, набір для фондю та столові прибори. На віллі також є праска, прасувальна дошка, пральна машина та сушильна машина, пилосос, ліжечко та годівниця, настільний теніс, настільний футбол, обладнання для тренажерного залу, меблі для двору, вуличний гриль, шезлонги та парасольки.

3 паркувальні місця на приватній території.

Відстань від вілли до моря становить 190 м, 150 м від центру Станича, 5 км від Оміша та 25 км від Спліта.

Це ідеальне місце для ідеального відпочинку, в якому кожна мить буде наповнена спокоєм в обіймах розкоші.

Зручності

Барбекю
Басейн
Безкоштовна парковка
Безкоштовний WiFi
Джакузі
Для великих родин та компаній
Ігрова кімната
Сауна
СПА
Тренажерний зал

Переваги

На березі моря
Приватність
Сімейний відпочинок

Політика помешкання

Депозит: €1000 (оплачується по прибутті)
Заселення: 16:00 | Виселення: 10:00

Ванні кімнати

1
2
3
4

Спальні

1
2
3
4

Відстань до моря

100-200 м

Ціни та доступність

Локація

Оміш, Croatia
Вартість: €0.00

Owner

admin

з 2022

Контакти менеджера

Електронна адреса

ukr1@floriantravel.com

Перегляньте інші варіанти