Від:€0.00
0
(0 відгуків)
Запит

Villa 55996

0 (Немає відгуків)
Халкідіки, Greece

Про помешкання

Вілла A, що виходить на південний захід, є трирівневою власністю великого розміру, яка розкинулася на 135 квадратних метрів. Ця простора вілла з чотирма спальнями та такою ж кількістю ванних кімнат може комфортно прийняти до восьми гостей. Особливістю є його приватний пейзажний басейн, який вміщує до 70 кубічних метрів води.

Напівпідвальне приміщення залишається прохолодним протягом спекотних літніх місяців, достатньо освітленим природним сонячним світлом, яке проникає через два масивних скляних вікна, що ведуть до химерного особистого саду.

Перший поверх являє собою єдину простору зону, в якій розташовані добре обладнана кухня, обідня зона і затишна зона відпочинку з телевізором. Додаткові місця для відпочинку та обіду доступні на терасах, розташованих під перголою, яка оточує віллу.

На самому верхньому поверсі розташований окремий, просторий номер з балконом у повний зріст із системою скління з чотирьох панелей. З цієї точки огляду відкривається захоплюючий краєвид — від Торонейської затоки й острова Келіфос на передньому плані до півострова Кассандра й далі на захід до величних вершин гори Олімп.

Зручності

Басейн
Безкоштовна парковка
Безкоштовний WiFi

Переваги

На березі моря
Приватність
Сімейний відпочинок

Політика помешкання

Заселення: 16:00 | Виселення: 10:00

Ванні кімнати

1
2
3
4

Спальні

1
2
3
4

Відстань до моря

до 50 м

Ціни та доступність

Локація

Халкідіки, Greece
Вартість: €0.00

Owner

admin

з 2022

Контакти менеджера

Електронна адреса

ukr1@floriantravel.com

Перегляньте інші варіанти