Від:€0.00
0
(0 відгуків)
Запит

Villa 54668

0 (Немає відгуків)
Ієрапетра, Greece

Про помешкання

Вілла в Маврос Колімпос, Ієрапетра – це гостинна, абсолютно нова вілла площею 120 квадратних метрів, побудована на чотирьох рівнях. Вона розташований на березі моря і оточена садом площею 700 квадратних метрів з чудовим приватним басейном, зеленими різними деревами та рослинами. Головна будівля включає 4 спальні, 4 ванні кімнати, 2 вітальні та великі веранди з захоплюючим краєвидом. Вілла розташована між двома тихими, відокремленими кам’янистими пляжами, один з яких знаходиться перед невеликою природною печерою. Морське дно дивовижне, ви відчуєте себе в живому акваріумі. Більше чудових піщаних пляжів можна знайти всього за 150 метрів.

Ця новозбудована вілла на березі моря, створена, щоб забезпечити розкішну критську гостинність у поєднанні з чудовим видом на море. Варто зазначити, що в деяких частинах Вілли наші гості відчувають себе на кораблі, милуючись цим видом. Вона повністю обладнана і підходить для розміщення кількох людей. Це також дозволяє гостям насолодитися автентичним критським пейзажем.

Входячи на нашу віллу, біля входу є приватна парковка для ваших автомобілів. Потім ви йдете до головної будівлі, яка розділена на 4 рівні. Перший рівень містить 2 стандартні спальні з кондиціонером. Ви можете відпочити на наших анатомічних матрацах і пухових подушках під кам’яними стінами. Крім того, кожна спальня має окрему ванну кімнату з душовою кабіною.

Переходячи на другий рівень, ми бачимо зону відкритого планування з видом на море з кутовим диваном, телевізором, обіднім столом, повністю обладнаною кухнею та туалетом. Внутрішні сходи ведуть на нижній поверх (рівень 1), описаний вище. Перед головною кімнатою є ще один обідній стіл з видом на море на зовнішній великій веранді та невеликі сходи, що ведуть до приватного двору та приватної зони басейну.

Зовнішні сходи на північній/тильній стороні будівлі ведуть на два верхніх поверхи вілли (рівень 3 і 4). На 3 поверсі розташована друга зона вітальні відкритого планування, повністю обладнана кухня, диван-ліжко, обідній стіл, телевізор і ванна кімната з душем. У цей момент ви, ймовірно, знайдете найцікавішу частину будинку. Там на вас чекає великий балкон з ще одним обіднім столом, ідеальним для смачної їжі. Вид з цього місця чудовий вдень, але ще більше вночі, коли місяць сходить із-за морського горизонту.

Інші внутрішні сходи ведуть на мансарду останнього поверху (4 рівень), де розташована спальня з двоспальним ліжком, невелика спальня з односпальним ліжком та ванна кімната з душем. Усі ці номери повністю кондиціоновані. Лежачи на своєму ліжку і дивлячись у вікно, вид здається намальованим.

Вілла пропонує приватний басейн на березі моря з солоною водою, 8 шезлонгами, 4 парасольками та мармуровими столами на відкритому повітрі. Також надається повністю обладнане барбекю. На всій території є доступ до Інтернету. Варто помилуватися висадженими там оливковими деревами, банановими деревами та пальмами. Крім того, ви зустрінете маленькі кактуси, унікальні лікувальні рослини алое вера та відчуєте чудовий запах різноманітних квітів, таких як вечірня примула, гвоздика та стреліція серпнева, відома як білий небесний птах. У кінці двору є доступ до двох кам’янистих пляжів, один зліва і один справа. Там ви зможете насолодитися перебуванням на унікальному Критському морі та зануритися в кришталево чисті води нашого острова.

 

Зручності

Барбекю
Басейн
Безкоштовна парковка
Безкоштовний WiFi

Переваги

На березі моря
Приватність
Сімейний відпочинок

Політика помешкання

Заселення: 16:00 | Виселення: 10:00

Ванні кімнати

1
2
3
4

Спальні

1
2
3
4

Відстань до моря

до 50 м

Ціни та доступність

Локація

Ієрапетра, Greece
Вартість: €0.00

Owner

admin

з 2022

Контакти менеджера

Електронна адреса

ukr1@floriantravel.com

Перегляньте інші варіанти