Від:€0.00
0
(0 відгуків)
Запит

Villa 51103

0 (Немає відгуків)
Port de Pollença, Spain

Про помешкання

Жовтий заміський будинок, оточений зеленню! Ця велика вілла з 5 спальнями розташована всього в 400 метрах від пляжу в Пуерто-Полленса і є ідеальним вибором для сімей. На віллі є великий приватний сад із басейном, де можна відпочити та пообідати як усередині вілли, так і на відкритому повітрі. Завдяки сучасним зручностям ви почуватиметеся як удома на цьому курортному місці на одному з найулюбленіших островів Іспанії
З 5 спалень на віллі 4 обладнані двома односпальними ліжками, а в 1 — двоспальне ліжко. Номери оснащені кондиціонером по таймеру. Кондиціонер працює протягом ночі та в найспекотнішу частину дня. 2 кімнати мають окрему ванну кімнату. Інші номери користуються спільною ванною кімнатою з ванною та душем . Є 1 санвузол на першому поверсі та 1 на другому поверсі.
Вілла має чудовий вигнутий басейн, оточений кам’яною терасою з безліччю шезлонгів. Величезна біла парасолька створює тінь для тих, хто любить подрімати вдень поза сонцем. Вілла також може похвалитися відкритим внутрішнім двориком для вечірок. Є обідній стіл на 4 місця та цегляний мангал. З іншого боку будинку є інше місце, де можна зібратися на сніданок або інший обід. Цей стіл для сніданку розташований на тінистій терасі неподалік від кухні. Є вікно, що з’єднує терасу з кухнею, що дозволяє легко накрити стіл для сніданку.

Житлові зони мають гарну мармурову підлогу, пастельно-жовті стіни, білі стелі та дерев’яні меблі, а також м’які зручні дивани. Є кілька місць, де можна посидіти разом. Ви можете відпочити біля каміна, почитати книгу або переглянути фільм з попкорном і напоями. Крім того, є друга простора вітальня з 3 диванами та ще одним великим телевізором з плоским екраном. На відкритому повітрі є багато місць для обіду, але на віллі також є їдальня з довгим столом на кухні, який ідеально підходить для сніданку та перевірки останніх новин. Кухня гіперсучасна з елегантним плануванням і оснащена посудомийною машиною, духовкою, мікрохвильовою піччю, тостером, електричним чайником і подвійною раковиною.

Після прибуття на віллу вас тепло зустрінуть. До кінця вашого перебування ви матимете повну приватність. Вілла пропонує безкоштовний Wi-Fi та безкоштовний кондиціонер на таймері. Зміна білизни та рушників – 1 раз на тиждень.

Найближчий пляж розміщений лише за 400 метрів. За декілька хвилин ходьби від вілли є багато гарних ресторанів, які можна відвідати. Відпочиваючим подобається набережна Пуерто-Полленса та шикарна пристань для яхт . Тут багато чудових бухт і пляжів із золотим піском, а місто вирізняється приголомшливими середньовічними будівлями.

Зручності

Барбекю
Басейн
Безкоштовна парковка
Безкоштовний WiFi

Переваги

На березі моря
Приватність
Сімейний відпочинок

Політика помешкання

Заселення: 16:00 | Виселення: 10:00

Ванні кімнати

1
2
3

Спальні

1
2
3
4
5

Відстань до моря

200-500 м

Ціни та доступність

Локація

Port de Pollença, Spain
Вартість: €0.00

Owner

admin

з 2022

Контакти менеджера

Електронна адреса

ukr1@floriantravel.com

Перегляньте інші варіанти