Від:€0.00
0
(0 відгуків)
Запит

Villa 47517

0 (Немає відгуків)
Kassandra, Nea Skioni, Greece

Про помешкання

Ласкаво просимо до розкішного місця відпочинку, яке обіцяє незабутні враження. Ця чудова вілла площею 114 м2 може похвалитися приватним басейном розміром 7*3 метри та глибиною 1,50 метра, а також терасою з садовими меблями та бездротовим Інтернетом. На віллі можуть розміститися до 5 гостей. До послуг гостей 2 спальні, 2 сучасні ванні кімнати, повністю обладнана кухня, вітальня та їдальня.

На першому поверсі вілли є вітальня, повністю обладнана кухня, їдальня, ванна кімната та одна спальня з двома односпальними ліжками. На другому поверсі гості знайдуть головну спальню з двоспальним ліжком і окремою ванною кімнатою. Спальні повністю оснащені кондиціонерами та супутниковим телебаченням, що забезпечує комфорт і зручність гостей.

Вілла  розташована лише за 50 метрів від нескінченної блакиті моря, забезпечує відчуття усамітнення та усамітнення. Огороджена кам’яною огорожею вілла розташована на ділянці площею 6600 м2 і має паркінг на 10 автомобілів. Вілла була повністю відремонтована в 2018 році, пропонуючи гостям сучасні зручності та розкіш.

На віллі гості відчують атмосферу екзотичного місця в оточенні краси моря та природного каменю. Забронюйте проживання сьогодні та приготуйтеся створити незабутні спогади на цій чудовій віллі для відпочинку.

Зручності

Барбекю
Басейн
Безкоштовна парковка
Безкоштовний WiFi

Переваги

На березі моря

Політика помешкання

Заселення: 16:00 | Виселення: 10:00

Ванні кімнати

1
2

Спальні

1
2

Відстань до моря

50-100 м

Ціни та доступність

Локація

Kassandra, Nea Skioni, Greece
Вартість: €0.00

Owner

admin

з 2022

Контакти менеджера

Електронна адреса

ukr1@floriantravel.com

Перегляньте інші варіанти