Від:€0.00
0
(0 відгуків)
Запит

Villa 54778

0 (Немає відгуків)
Ханья, Greece

Про помешкання

Це абсолютно нова сучасна будівля загальною площею 140 кв. Будинок виділяється своїм ідеальним розташуванням, сучасним дизайном та унікальним внутрішнім оздобленням. Навколо вілли та ділянки є оливкові дерева, що надають характеру ізоляції.

Вілла складається з чотирьох просторих спалень, кухні, вітальні та трьох ванних кімнат. На першому поверсі знаходиться повністю обладнана кухня з електроприладами, необхідними для приготування їжі. До послуг гостей вітальня відкритого планування з каміном і тихою зоною відпочинку. Також на першому поверсі є кондиціонер та 1 простора спальня. На верхньому поверсі розташовані ще дві спальні та простора ванна кімната з гідромасажем. Крім того, в підвалі є остання спальня з двоспальним ліжком, двоярусним ліжком і диваном-ліжком.

Зовні ви знайдете великий сад із приватним басейном (40 кв. м), зручне патіо з великим столом і зоною для барбекю. Це вибір для незабутнього відпочинку на острові Крит, ідеальний для відпочинку в спокійній обстановці з чудовим панорамним видом на море та ідеальне місце для вивчення Західного Криту.

Зручності

Барбекю
Басейн
Безкоштовна парковка
Безкоштовний WiFi

Переваги

Приватність
Сімейний відпочинок

Політика помешкання

Заселення: 16:00 | Виселення: 10:00

Ванні кімнати

1
2
3

Спальні

1
2
3
4

Відстань до моря

500 м і далі

Ціни та доступність

Локація

Ханья, Greece
Вартість: €0.00

Owner

admin

з 2022

Контакти менеджера

Електронна адреса

ukr1@floriantravel.com

Перегляньте інші варіанти