Від:€0.00
0
(0 відгуків)
Запит

Villa 72686

0 (Немає відгуків)
Trogir, Croatia

Про помешкання

Сучасний будинок для відпочинку повністю обладнаний, щоб в ньому могли чудово розміститися групи до 14 гостей. Отже, тут ви знайдете 7 спалень і 7 ванних кімнат.
Відкритий басейн на великій сонячній терасі з видом на море чудово підходить для розваг і відпочинку. Тут ви також знайдете обладнання для барбекю на дровах, ідеальне для приготування рибних або м’ясних страв для всієї компанії.

Разом з одним із найкращих видів на море, які ви тільки можете уявити, тут ви можете насолодитися близькістю до прекрасного пляжу. Просто через дорогу ви знайдете чистий гальковий пляж із безліччю варіантів для водних видів спорту та відпочинку.

Вілла повністю обладнана для приємного відпочинку біля моря. Серед усіх сучасних зручностей ви можете користуватися безкоштовним Wi-Fi як всередині, так і зовні, а також дивитися супутникові канали.

Ми рекомендуємо мати автомобіль, щоб легше пересуватися, але якщо ви не хочете водити самі, не турбуйтеся. Таксі тут легко доступні та дуже доступні за ціною.

Старе місто Трогір зі своїми жвавими вуличками, повними ресторанів, знаходиться менше ніж за 10 хвилин їзди. Відмінне розташування цієї великої вілли для відпочинку в цій частині Рив’єри Трогір дозволяє легко досліджувати Далмацію та її острови. Рекомендуємо відвідати чарівне місто Прімоштен і Національний парк водоспадів Крка.

Зручності

Барбекю
Басейн
Безкоштовна парковка
Безкоштовний WiFi
Камін

Переваги

На березі моря
Приватність
Сімейний відпочинок

Політика помешкання

Депозит: € 500 (оплачується по прибутті)
Заселення: 16:00 | Виселення: 10:00

Ванні кімнати

1
2
3
4
5
6
7

Спальні

1
2
3
4
5
6
7

Відстань до моря

100-200 м

Ціни та доступність

Локація

Trogir, Croatia
Вартість: €0.00

Owner

admin

з 2022

Контакти менеджера

Електронна адреса

ukr1@florianravel.com

Перегляньте інші варіанти