Від:€0.00
0
(0 відгуків)
Запит

Villa 65568

0 (Немає відгуків)
Trogir, Croatia

Про помешкання

Ласкаво просимо до вілли з пейзажним басейном, чудового місця для відпочинку, де можуть розміститися до 8 гостей. Ця приголомшлива вілла з 4 спальнями та 4 ванними кімнатами площею 150 квадратних метрів, звідки відкривається приголомшливий вид на море, розташована недалеко від Трогіра.

8 гостей
4 спальні
4 ванні кімнати
150 м 2

Розслабтеся, ступаючи в приватний пейзажний басейн, де блакитні води зливаються з горизонтом. Тераса з вуличними меблями та обідньою зоною запрошує вас насолодитися трапезою на свіжому повітрі, насолоджуючись панорамним видом як на міський пейзаж, так і на море.

Інтер’єр цього будинку в Трогірі пропонує сучасний дизайн, номери з кондиціонером і двоспальними ліжками розміру “king-size” для спокійного нічного сну. У кожній спальні є такі зручності, як телевізор із плоским екраном, шафа для одягу та окрема ванна кімната з душем і ванною.

Повністю обладнана кухня є чудовим місцем для приготування їжі для ваших близьких, укомплектована посудомийною машиною, холодильником, духовкою тощо. Зона вітальні з кондиціонером, телевізором з плоским екраном і зручними меблями виходить на балкон, що забезпечує перехід між внутрішнім і відкритим приміщенням.

Для тих, хто цінує все вишукане, вілла в Трогірі включає такі продумані додаткові зручності, як сейф, праска/прасувальна дошка, пральна машина, сушильна машина та басейн з підігрівом. Безкоштовний бездротовий доступ до Інтернету (Wi-Fi) доступний на всій території готелю, що гарантує вам залишатися на зв’язку в цьому тихому оазисі.

Усе, що вам потрібно, знаходиться за декілька хвилин їзди від цієї вілли в Сегет-Враніца, район Трогіра. Вілла обіцяє незабутню втечу, тож перевіряйте наявність і бронюйте!

Магазини: 1 км
Море: 1,3 км

Зручності

Басейн
Басейн з підігрівом
Безкоштовна парковка
Безкоштовний WiFi
Розміщення домашніх тварин допускається за запитом. Може стягуватися плата.

Переваги

Приватність
Сімейний відпочинок

Політика помешкання

Депозит: € 500 (оплачується по прибутті)
Заселення: 16:00 | Виселення: 10:00

Ванні кімнати

1
2
3
4

Спальні

1
2
3
4

Відстань до моря

1-2 км

Ціни та доступність

Локація

Trogir, Croatia
Вартість: €0.00

Owner

admin

з 2022

Контакти менеджера

Електронна адреса

ukr1@floriantravel.com

Перегляньте інші варіанти