Від:€0.00
0
(0 відгуків)
Запит

Villa 48557

0 (Немає відгуків)
Omiš, Croatia

Про помешкання

Розкішна вілла з пейзажним басейном з підігрівом і джакузі розташована в невеликому містечку Станічі поблизу Оміша. Вілла в оренду знаходиться в 150 м від моря і пляжу, в 5 км від центру Оміша і в 30 км від центру Спліта.

Далматинська вілла розташована на території площею 300 м² із загальною житловою площею 300 м². Вілла поділена на три поверхи і складається з 3 квартир, але може бути орендована лише цілком. Житлова частина першої квартири розташована на першому поверсі вілли; повністю обладнана кухня з їдальнею, вітальня, кімната для розваг та ванна кімната з душем. На першому поверсі є дві, а на другому – ще дві спальні з двоспальними ліжками розміру “king-size” і окремими ванними кімнатами з душем, 2 додаткові міні-кухні та 2 вітальні. Перший і перший поверхи з’єднані внутрішніми сходами, а перший і другий поверхи – зовнішніми.

Гостям цього будинку в Оміші, доступні приватні паркувальні місця. Вілла має 4 спальні та підходить для комфортного проживання 8 осіб.

Прибувши до цієї розкішної вілли, ми піднімаємося сходами на відкриту терасу, де розташований пейзажний басейн з підігрівом ( розміри: 7×6 м, глибина: 1,5 м). Біля басейну є пергола з шезлонгами, з якої можна поніжитися під першими променями сонця та насолодитися чудовим видом на Адріатичне море та сусідній острів Брач. Також до послуг гостей відкритий критий обідній стіл на 8 персон і мангал на дровах. Через розсувну стіну ми потрапляємо на перший поверх вілли для відпочинку, де розташована перша квартира. Складається з вітальні зі зручним кутовим диваном, просторим обіднім столом, РК-телевізором та повністю обладнаної кухні. Також є гостьовий санвузол з душем та ігрова кімната з настільним футболом і дартсом.

Внутрішніми сходами ми піднімаємося на перший поверх далматинського будинку відпочинку, де є дві ретельно оформлені спальні з двоспальними ліжками та окремими ванними кімнатами з душем. Усі номери оснащені РК-телевізором і мають вихід на загальну терасу з журнальним столиком і стільцями. На цій терасі гості також можуть скористатися джакузі для максимального задоволення під час відпустки. Також є два шезлонги для прийняття сонячних ванн.

Зовнішніми сходами ми піднімаємося на перший поверх вілли для відпустки, де розташовані інші 2 квартири з входами. У кожній квартирі є спальня з двоспальним ліжком розміру “king-size”, окрема ванна кімната з душем, міні-кухня та вітальня. Спальні мають вихід на балкон із кріслами, з якого відкривається неймовірно красивий вид на Адріатичне море.

Розкішна вілла повністю кондиціонована та має бездротовий доступ до Інтернету. Повністю обладнана кухня містить всю техніку для комфортного проживання: плита, кавоварка, тостер, духовка, чайник, мікрохвильова піч, холодильник, посудомийна машина. Для гостей, які приїхали з дітьми, надається стільчик для годування та дитяче ліжечко. У будинку для відпочинку також є пральна машина, сушарка, праска та прасувальна дошка. На території вілли є автостоянка.

Відстань до пляжу становить 150 м, а вілла знаходиться в 5 км від центру Оміша.

Розкішна вілла – ваше ідеальне місце для комфортного відпочинку з вашими близькими біля моря та прекрасних пляжів Далмації!

Зручності

Барбекю
Басейн
Басейн з підігрівом
Безкоштовна парковка
Безкоштовний WiFi
Джакузі
Для великих родин та компаній

Переваги

На березі моря
Приватність
Сімейний відпочинок

Політика помешкання

Депозит: € 500 (оплачується по прибутті)
Заселення: 16:00 | Виселення: 10:00

Ванні кімнати

1
2
3
4
5

Спальні

1
2
3
4

Відстань до моря

100-200 м

Ціни та доступність

Локація

Omiš, Croatia
Вартість: €0.00

Owner

admin

з 2022

Контакти менеджера

Електронна адреса

ukr1@floriantravel.com

Перегляньте інші варіанти