Від:€0.00
0
(0 відгуків)
Запит

Villa 73722

0 (Немає відгуків)
Vižinada, Croatia

Про помешкання

Відпочиньте в сучасній віллі з басейном поблизу Пореча в Істрії та розслабтеся в оточенні пишної зелені! Розташований у чарівному селищі Візінада, лише за 20 хвилин їзди від узбережжя та міста Пореч, цей прекрасний будинок для відпочинку пропонує ідеальне поєднання розкоші та зручностей для відпочинку.
Це унікальна вілла для оренди в районі Пореча. Він вирізняється своєю заспокійливою атмосферою всередині та зовні. Окрім пейзажного басейну, тут можна відпочити в сауні та критій гідромасажній ванні.

Ця дизайнерська вілла ідеально підходить для розміщення до 8 гостей, будь то сім’ї, пари або групи друзів, і пропонує все для приємного відпочинку.

Всі чотири спальні розкішні. Кожен номер має окрему ванну кімнату. Кухня повністю обладнана. Крім того, у вашому розпорядженні є дров’яний і газовий гриль. Є дві обідні зони, тож ви можете обідати на відкритому повітрі чи в приміщенні.

Якщо ви любите проводити відпустку в тихій місцевості, але водночас любите досліджувати місцевість у власному темпі, тут ви знайдете ідеальний оазис.

Околиці дуже популярні завдяки велосипедним маршрутам, виробництву вина та оливкової олії. До найближчого кафе та ресторану 1 км. Крім того, за декілька хвилин їзди від закладу працюють численні автентичні ресторани. У місті Пореч ви можете відчути атмосферу середземноморського прибережного міста. До найбільшого аквапарку розваг Істрії можна доїхати лише за 20 хвилин.

Вибираючи Істрію для відпустки, у вас є багато варіантів щоденних автомобільних подорожей узбережжям. Наприклад, ви можете насолодитися екскурсією на човні до національного парку на архіпелазі островів Бріоні або відвідати природний парк Мис Каменяк на півдні.

Відстань до моря 17 км

Зручності

Барбекю
Басейн
Безкоштовна парковка
Безкоштовний WiFi
Джакузі
Сауна
СПА

Переваги

Приватність
Сімейний відпочинок

Політика помешкання

Депозит: € 500 (оплачується по прибутті)
Заселення: 16:00 | Виселення: 10:00

Ванні кімнати

1
2
3
4

Спальні

1
2
3
4

Ціни та доступність

Локація

Vižinada, Croatia
Вартість: €0.00

Owner

admin

з 2022

Контакти менеджера

Електронна адреса

ukr1@floriantravel.com

Перегляньте інші варіанти