Від:€0.00
0
(0 відгуків)
Запит

Villa 72466

0 (Немає відгуків)
Radašinovci, Croatia

Про помешкання

Ця чарівна вілла для відпочинку з басейном, розташована далеко від усіх, лише з кількома сусідами, забезпечує повну приватність і відпочинок.

Вілла з басейном розташована в невеликому селі неподалік від озера Врана в графстві Задар. Він пропонує поєднання елегантності, комфорту та сучасних зручностей.
Увійшовши на територію, ви побачите чудовий сад із освіжаючим басейном і джакузі. Родзинкою цієї вілли є відкрита зона з басейном і джакузі. Однією з особливостей є також літня кухня з мангалом. Ви можете насолоджуватися сімейними стравами в критій обідній зоні на вулиці або в приміщенні, на ваш вибір.

Також тут є дитячий майданчик з гірками та гойдалками. Це ідеальне місце для обіду та розваг на відкритому повітрі.

Сама вілла дуже сучасна, світла та затишна. До послуг гостей вітальня відкритого планування та кухня з обідньою зоною. Вітальня із затишним каміном чудово підходить для відпочинку.
До послуг гостей 2 спальні з окремими ванними кімнатами з душем. У спальнях є ліжка розміру “king-size” і тераса з видом на околиці.

Вілла поблизу Задара пропонує широкий вибір розваг. Тут є настільний теніс, ігровий майданчик для дітей, велосипедні, пішохідні маршрути та батут.
До міста Задар можна доїхати за 40 хвилин, а до міста Шибеник – за 30 хвилин. Відстань до пляжу менше 20 хвилин їзди.
Найближчим більшим прибережним містом є Біоград на Мору, де також є парк розваг для дітей. Для одноденної поїздки рекомендуємо відвідати Національний парк водоспадів Крка або здійснити прогулянку на човні до архіпелагу Корнати.

Магазини: 4 км
Море: 15 км

Зручності

Барбекю
Басейн
Безкоштовна парковка
Безкоштовний WiFi
Джакузі
Дитячий майданчик

Переваги

Приватність
Сімейний відпочинок

Політика помешкання

Депозит: € 500 (оплачується по прибутті)
Заселення: 16:00 | Виселення: 10:00

Ванні кімнати

1
2

Спальні

1
2

Ціни та доступність

Локація

Radašinovci, Croatia
Вартість: €0.00

Owner

admin

з 2022

Контакти менеджера

Електронна адреса

ukr1@floriantravel.com

Перегляньте інші варіанти