Від:€0.00
0
(0 відгуків)
Запит

Villa 63757

0 (Немає відгуків)
Айя Напа, Cyprus

Про помешкання

Це елегантна, сучасна та повністю обладнана вілла, розташована на тихому пагорбі на околиці Айя-Напи, лише за декілька хвилин їзди від центру та одних із найкращих пляжів Кіпру.

На першому поверсі розташована велика вітальня відкритого планування з сучасною, повністю обладнаною кухнею, обіднім столом, барною стійкою, зручним диваном, великим телевізором, гостьовим туалетом і додатковим диваном-ліжком. Великі скляні двері відкриваються, щоб поєднати інтер’єр з патіо біля басейну та садом.

На першому поверсі є велика головна спальня з двоспальним ліжком, окремою душовою кімнатою та прекрасним панорамним видом на море, друга спальня з двоспальним ліжком, з якої також відкривається прекрасний вид на море, і третя спальня з двома односпальними ліжками, а також сімейна ванна кімната.

На віллі є великий приватний басейн, який чудово підходить для фотографій заходу сонця. Зовнішній вигляд вілли поєднується з природним середовищем мису Греко та пропонує зрілий сад із плантаціями та деревами місцевості. Внутрішній дворик обладнаний зручним диваном, обіднім столом і мангалом.

Вілла повністю обладнана, повністю оснащена кондиціонером і пропонує безкоштовний високошвидкісний доступ до Інтернету, супутникове телебачення з російськими, англійськими та європейськими каналами та віддалений вид на море на всю затоку Айя-Напа.

Розташована в житловому комплексі на тихому пагорбі неподалік від Айя-Напи, вілла є ідеальним осередком для знайомства з сусідніми пляжами курортів Айя-Напа та Протарас, двох найпопулярніших курортів Східного Середземномор’я. Для цієї вілли рекомендується автомобіль, скутер або велосипед.

Гавань Айя-Напи, а також пляж Пантачу з білим піском і блакитним прапором знаходяться менш ніж за 5 хвилин їзди від вілли, а пляж Ніссі та затока Коннос – лише за 7 хвилин їзди. Центр села знаходиться менш ніж за 2 хвилини їзди, а також можна дістатися пішки.

Регіон пропонує численні красиві пляжі з білим піском із чистою бірюзовою водою, усі види водного спорту та чудове нічне життя. Гамірні пляжні бари, кафе, традиційні таверни та вишукані ресторани, а також модні бутики доповнять вашу відпустку.

Це помешкання підходить для сімей. Жодні вечірки чи святкування будь-якого роду з будь-якої причини не допускаються без згоди господаря. Це житловий будинок, і ми вимагаємо від гостей поважати сусідів і постійно підтримувати рівень шуму на прийнятному та розумному рівні. Недотримання цих правил може призвести до того, що гостя попросять звільнити помешкання без будь-якої компенсації.

 

Зручності

Басейн
Безкоштовна парковка
Безкоштовний WiFi

Переваги

Приватність
Сімейний відпочинок

Політика помешкання

Депозит: € 500 (оплачується по прибутті)
Заселення: 16:00 | Виселення: 10:00

Ванні кімнати

2
3

Спальні

1
2
3

Ціни та доступність

Локація

Айя Напа, Cyprus
Вартість: €0.00

Owner

admin

з 2022

Контакти менеджера

Електронна адреса

ukr1@floriantravel.com

Перегляньте інші варіанти