Від:€0.00
0
(0 відгуків)
Запит

Villa 71236

0 (Немає відгуків)
Umag, Croatia

Про помешкання

4-зіркова вілла складається з 2 поверхів, цокольного та першого поверхів. Вілла має 3 спальні та 2 ванні кімнати та вміщує до 8 осіб.
Інтер’єр затишний. На чарівній повністю обладнаній кухні ваш досвід приготування їжі може стати справжнім задоволенням. Чудова вітальня з диванами та романтичним каміном пропонує розслаблюючий вид на околиці та басейн через розсувну скляну стіну. Стеля з дерев’яних балок додатково підсилює відчуття тепла всієї кімнати. Три спальні в сільському стилі обставлені з великою любов’ю та відданістю, ретельно підібраними деталями. Загальний номер – це спокійне місце з видом на море та зелень. Стоячи перед особняком, ви відчуєте внутрішній спокій через його оточення. З бірюзового басейну на терасі ви зможете насолоджуватися приголомшливим видом на Адріатику та зелені околиці з пишними середземноморськими рослинами. З критої відкритої обідньої зони з літньою кухнею та барбекю також відкривається вид на море. Це може стати ідеальним місцем для сімейної вечері.

Цей особняк є частиною комплексу, що складається з 6 подібних вілл, тому він ідеально підходить для більшої кількості сімей, великих груп людей, тімбілдингу тощо.

Відстань до моря: 7 км

Зручності

Барбекю
Басейн
Безкоштовна парковка
Безкоштовний WiFi
Камін

Переваги

Приватність
Сімейний відпочинок

Політика помешкання

Депозит: € 500 (оплачується по прибутті)
Заселення: 16:00 | Виселення: 10:00

Ванні кімнати

1
2

Спальні

1
2
3

Ціни та доступність

Локація

Umag, Croatia
Вартість: €0.00

Owner

admin

з 2022

Контакти менеджера

Електронна адреса

ukr1@floriantravel.com

Перегляньте інші варіанти