Від:€0.00
0
(0 відгуків)
Запит

Villa 65251

0 (Немає відгуків)
Медулин, Croatia

Про помешкання

Сучасна розкішна вілла з приватним басейном поблизу Медуліна на Медулінській Рив’єрі – це красивий будинок із сучасним дизайном для чудових вражень.
Простора площа понад 200 м2 комфортна і добре підходить для розміщення до 8 осіб.
Прилегла територія покрита Wi-Fi, у кожному номері є кондиціонер. Усі просторі та повністю обладнані номери ідеально підходять для кількох сімей та/або ділових мандрівників. Кожна кімната має власну ванну кімнату.
Розкішна вілла розташована лише за декілька кілометрів від пляжу та має гарне сполучення з усіма основними пам’ятками південної Істрії. З цієї вілли легко дістатися до магазинів, спортивних та інших розваг. Історичне місто Пула з його історичними та монументальними краєвидами розташоване лише за 8 км від вілли.
Ви також можете піти в один із відомих ресторанів Істрії лише за 200 метрів. Поруч з віллою також знаходиться національний парк Бріоні (17 км) з незайманою природою та красивими островами.

Ця розкішна вілла в Медуліні також має великий відкритий басейн, де ви можете провести час, а також ви можете мати ідеальний вид на дитячий ігровий майданчик. У саду також можна приготувати барбекю. На території є приватна парковка на 3 або 4 автомобілі. Поруч з будинком (700 м) розташований один із найпопулярніших винних льохів TRAPAN у Хорватії, тому ви можете насолодитися магією вина на найпівденнішій винній станції в Істрії. Виноробня та дегустаційний зал відкриті для груп до 30 осіб. Крім того, в цьому селі всього за кілька метрів від ділянки доступні катання на конях, прокат велосипедів, станція серфінгу та інші послуги. На пляжі (2 км) ви також можете насолодитися в одному типовому пляжному барі, розташованому лише за декілька метрів від синього прозорого моря.

Зручності

Барбекю
Басейн
Безкоштовна парковка
Безкоштовний WiFi
Розміщення домашніх тварин допускається за запитом. Може стягуватися плата.

Переваги

Приватність
Сімейний відпочинок

Політика помешкання

Депозит: € 500 (оплачується по прибутті)
Заселення: 16:00 | Виселення: 10:00

Ванні кімнати

1
2
3

Спальні

1
2
3

Ціни та доступність

Локація

Медулин, Croatia
Вартість: €0.00

Owner

admin

з 2022

Контакти менеджера

Електронна адреса

ukr1@floriantravel.com

Перегляньте інші варіанти