Від:€0.00
0
(0 відгуків)
Запит

Villa 70031

0 (Немає відгуків)
C. Peral, Teulada, Alicante, Spain

Про помешкання

ВІЛЛА В ОРЕНДУ В МОРАЙРІ (КОСТА-БЛАНКА) З ПРИВАТНИМ БАСЕЙНОМ І ЧУДОВИМИ КРАЯДАМИ. Максимальна кількість гостей – 12 осіб.

ПЛАНУВАННЯ: Вілла складається з двох поверхів, з’єднаних між собою внутрішніми сходами. Головний вхід з боку на першому поверсі через терасу біля басейну. Коридор веде нас до чотирьох спалень: три з двоспальними ліжками та інша з двома односпальними ліжками. На цьому поверсі є два санвузли: один з ванною, інший з душем. Піднявшись сходами, ми потрапимо на верхній поверх, де знайдемо вітальню, утворену лавкою з видом на околиці, ідеальну для того, щоб випити з родиною чи друзями, а також два тримісні дивани та телевізор. Американська кухня, розташована поруч, ідеально обладнана всіма предметами та приладами, необхідними для приготування фантастичних страв, якими можна ділитися разом. На цьому поверсі знаходяться дві інші спальні: одна спальня з двоспальним ліжком і друга з двома односпальними ліжками. Також на цьому поверсі знаходиться санвузол з душем.

ЗОВНІШНІЙ ВИД: Всередині ділянки можна припаркувати декілька автомобілів. Сад, що оточує всю віллу, складається з рослин і кущів регіону, які зроблять ваше перебування дуже приємним. Справа від нас два крісла з парасолькою. У передній частині вілли розташована зона басейну, оточена шезлонгами, ідеально підходить для насолоди чудовим середземноморським кліматом. З лівого боку є відкритий обідній стіл під перголою, за яким ми можемо насолоджуватися обідом і вечерею всією сім’єю. Трохи вище є дві зони для відпочинку, які дозволяють нам відключитися та випити в спокійній та тихій атмосфері. На верхній терасі розташований відкритий обідній стіл з неймовірним видом на море та околиці.

 

РОЗТАШУВАННЯ: Вілла розташована в тихому районі, в тупиковій вулиці з невеликим рухом в житловій урбанізації. Поруч із послугами муніципалітету та за кілька хвилин їзди від пляжу та чарівного села Морайра.

ПЛЯЖІ

  • Дрібний пісок: 2,8 км
  • Бухта: 2,8 км
  • Доступна: 2,8 км
  • Ресторан: 1,5 км
  • Супермаркет: 1,5 км

 

Зручності

Басейн
Безкоштовна парковка
Безкоштовний WiFi
Для великих родин та компаній

Переваги

Приватність
Сімейний відпочинок

Політика помешкання

Заселення: 16:00 | Виселення: 10:00

Ванні кімнати

1
2
3

Спальні

1
2
3
4
5
6

Ціни та доступність

Локація

C. Peral, Teulada, Alicante, Spain
Вартість: €0.00

Owner

admin

з 2022

Контакти менеджера

Електронна адреса

ukr1@floriantravel.com

Перегляньте інші варіанти