Від:€0.00
0
(0 відгуків)
Запит

Villa 65401

0 (Немає відгуків)
Cala d'en Marçal, Spain

Про помешкання

Вілла — це чарівний заміський будинок у якому гармонійно поєднується старе й нове, а також багато оригінальних дизайнів та архітектури Майорки. Це може бути чудовим вибором для гостей, які хочуть насолодитися найкращим із сільської місцевості Майорки. Це орендоване помешкання, яке найкраще підходить для 8 гостей, розташоване недалеко від міста С’Орта. Ви побачите перед собою величезне поле з багатьма мигдалевими деревами. Позаду будинку є гострий лісистий пагорб. Насолоджуйтесь відпочинком тут. Розслабтеся та помилуйтесь казковими краєвидами сільської місцевості. Ви обов’язково повернетеся додому відновленими. Ви можете відвідати чарівне місто С’Орта в будь-який час. У ньому багато пам’яток.

Це старий сільський будинок. Але його чудово відремонтували і тепер він пропонує багато сучасних зручностей 21-го століття, які гості очікують від зіркового будинку. У ньому є приватний басейн, більярдний стіл, смарт-телевізори, DVD-програвач, колонка Bluetooth, кондиціонер, посудомийна машина, пральна машина та кухня з багатьма сучасними приладами та посудом. Тут ви знайдете все для приємного та комфортного відпочинку.

Є 4 спальні , в яких комфортно можуть розміститися до 8 гостей. Вони рівномірно розподілені по цьому двоповерховому орендованому будинку. У першій спальні є двоспальне ліжко та вбудована шафа. Звідси сходи ведуть вниз до підсобного приміщення. У другій спальні два односпальних ліжка. Обидва мають власні ванні кімнати з душем, умивальником і біде. Додатково в другій кімнаті є джакузі.

На верхньому поверсі є ще дві кімнати. Третя спальня має двоспальне ліжко і забезпечує ексклюзивний вихід на широку терасу. Також до послуг гостей вбудована шафа та окрема ванна кімната. У четвертій спальні двійні. Гості, які проживають тут, мають доступ до ванної кімнати на цьому рівні будинку. У цьому номері можуть проживати маленькі діти. Усі чотири спальні цієї вілли оснащені опаленням і охолодженням залежно від сезону.

Цей розкішний будинок на Майорці має простору галявину попереду з невеликим рибним ставком і середземноморським садом. Вам сподобається сидіти тут і насолоджуватися теплим сонечком. Попереду широке поле з багатьма мигдалевими деревами. Краєвид простягається на милі. Між будинком і галявиною є приватний басейн для виключного користування гостей. Навколо басейну є тераса з багатьма шезлонгами.

Якщо ви віддаєте перевагу тіні, ви можете відправитися в затінену зону біля басейну, де є відкритий обідній стіл і місце для відпочинку. Також є більярдний стіл. Задня частина цієї вілли має другий газон і сад, а також відкритий цегляний барбекю. Маленькі діти можуть бігати та розважатися на обох галявинах. Тут справді є багато способів відпочити чи розважитися.

Інтер’єр теплий і привабливий. Всі місця загального користування цього двоповерхового будинку знаходяться на першому поверсі. Завдяки великим вікнам крізь кімнати проникає природне світло. У вітальні є зручні дивани, журнальний столик зі скляною стільницею, телевізор з англійськими та німецькими каналами, багато предметів мистецтва. Також є Bluetooth колонка і DVD.

Є друга зона відпочинку з ще одним диваном і каміном. У цій кімнаті відкритого планування обідній стіл розміщений поруч з диваном. На кухні є столик для сніданку та багато приладів, таких як духовка, мікрохвильова піч, чайник, тостер, холодильник, кавова машина та посудомийна машина. Через двері можна вийти прямо в сад.

Це самодостатній будинок у всіх відношеннях. У підсобному приміщенні ви знайдете праску, прасувальну дошку та пральну машину. Насолоджуйтеся барбекю та басейном з хлорованою водою. Надаються рушники для рук, прання та басейну. Також на території є паркомісце. Ви можете попросити дитяче ліжечко і дитячий стільчик. У вартість включено електроенергію, воду та кінцеве прибирання. Адміністратор вілли готовий допомогти.

Cala d’en Marça – Пляж: 3,91 км
Es Babot – Ресторан: 612 м
Бар Deportivo – нічний клуб: 1,48 км

Зручності

Барбекю
Басейн
Безкоштовна парковка
Безкоштовний WiFi
Дитячий майданчик
Камін

Переваги

Приватність
Сімейний відпочинок

Політика помешкання

Депозит: € 500 (оплачується по прибутті)
Заселення: 16:00 | Виселення: 10:00

Ванні кімнати

1
2
3
4

Спальні

1
2
3
4

Ціни та доступність

Локація

Cala d'en Marçal, Spain
Вартість: €0.00

Owner

admin

з 2022

Контакти менеджера

Електронна адреса

ukr1@floriantravel.com

Перегляньте інші варіанти