Від:€0.00
0
(0 відгуків)
Запит

Villa 65102

0 (Немає відгуків)
Умаг, Croatia

Про помешкання

Вілла розташована у глибинці Істрії, у маленькому містечку Кастель, лише за 15 хвилин їзди від центру Умага та Адріатичного моря.

8 гостей
4 спальні
4 ванні кімнати
340 м 2

У цьому новому 5-зірковому будинку для відпочинку може розміститися група друзів або сім’я з 8 осіб. До послуг гостей 4 просторі номери з окремими ванними кімнатами, розташовані на 2 поверхах.

Перший поверх відкритого планування з кухнею, їдальнею та вітальнею. Оформлена в приємних кольорах, з великою кількістю природного світла завдяки великим розсувним стінам, зона вітальні вілли з басейном з’єднана з терасою. Звідси відкривається заспокійливий вид на зелень і оливкові дерева навколо вілли.

4 великі та світлі спальні з двоспальними ліжками розміру “king-size” та окремими ванними кімнатами. Також є дитяче ліжечко та дитячий стілець.

У просторому зеленому саду найбільшу частину займає басейн площею 46 м2, оточений шезлонгами, душем на відкритому повітрі, травою та оливковими деревами. Вся вілла огороджена, тому ви зможете спокійно насолоджуватися відпочинком і всіма супутніми заходами.

Налийте напої, насолодіться шашликом і проведіть спекотні вечори за обіднім столом на літній кухні. На верхньому поверсі також є тераса з видом на сад і басейн, з кріслами-гойдалками, де ви можете насолодитися гарною книгою та краєвидом.

Для вечорів, коли ви хочете розважитися, на віллі з басейном також є зона розваг з настільним футболом, більярдом і дартсом.

Під час відвідування Умага та його визначних пам’яток обов’язково подивіться мури міста Умаг із частково збереженими міськими воротами та підйомним мостом 10 століття, церкву Св. Рока 16 століття з розписною стелею або музей міста Умаг.

Магазини: 500 м
Море: 8 км

Зручності

Барбекю
Басейн
Безкоштовна парковка
Безкоштовний WiFi

Переваги

Приватність
Сімейний відпочинок

Політика помешкання

Депозит: € 500 (оплачується по прибутті)
Заселення: 16:00 | Виселення: 10:00

Ванні кімнати

1
2
3
4

Спальні

1
2
3
4

Ціни та доступність

Локація

Умаг, Croatia
Вартість: €0.00

Owner

admin

з 2022

Контакти менеджера

Електронна адреса

ukr1@floriantravel.com

Перегляньте інші варіанти