Від:€0.00
0
(0 відгуків)
Запит

Villa 64492

0 (Немає відгуків)
Мораира, Spain

Про помешкання

ЕКСКЛЮЗИВНА ВІЛЛА В СУЧАСНОМУ СТИЛІ В МОРАЙРІ (КОСТА БЛАНКА) З ПРИВАТНИМ БАСЕЙНОМ, на 8 осіб.
Ця красива вілла площею 182 м2 розташована на двох поверхах, ми отримуємо доступ до вілли через основний рівень, нижній. Вілла має великий світлий відкритий простір з виходом на криту терасу. Ця кімната складається з повністю обладнаної кухні та вітальні з гарними зручними диванами та дерев’яним обіднім столом на 8 осіб. Важливо відзначити, що вілла має елегантне та затишне оздоблення. На цьому поверсі також буде одна спальня з двоспальним ліжком і кондиціонером, а також ванна кімната з душем. Ця спальня має вихід на терасу біля басейну через великі вікна.
На верхній поверх можна піднятися через внутрішні сходи, ми знайдемо ще дві спальні, також з двоспальними ліжками та кондиціонером. Одна з них має балкон із двома шезлонгами, а обидві спальні мають окрему ванну кімнату, одна з душем, інша з ванною. Остання спальня (з двоспальним ліжком) розташована в окремій квартирі, яка включає ванну кімнату з душем і роздільним кондиціонером.

Вілла знаходиться на закритій ділянці площею близько 1240 м2 з гарним доглянутим садом з різними видами рослин і дерев. Ми можемо припаркувати транспортний засіб на ділянці, якщо не хочемо паркувати його на вулиці. Перед віллою ми знайдемо терасу біля басейну, оточену шезлонгами, красивими рослинами та відкритим диваном. З вітальні-їдальні ми виходимо на криту терасу, де ми знайдемо зону відпочинку з диванами, а також столом, щоб насолодитися чаєм, захищеним від сонця. Поряд з цією терасою є інша тераса, де у нас є відкрита кухня з барбекю та великим дерев’яним столом, щоб разом поїсти. Нарешті позаду у нас буде ще одна зона для відпочинку, дуже гарно оформлена та обладнана синіми диванами та красивим дерев’яним столиком для відпочинку.
Ця приголомшлива вілла розташована в районі Ель-Портет в Морайрі. У 450 метрах від неймовірного піщаного пляжу та в 5 хвилинах їзди від чудового міста Морайра, де ми знайдемо чудові бари, а також чудові ресторани середземноморської кухні. Яхт-клуб, де ми можемо спробувати всі види водних розваг, знаходиться лише за 6 хвилин їзди на автомобілі.

Ресторан: 600 м
Супермаркет: 1,8 км

БЕЗКОШТОВНИЙ WIFI ІНТЕРНЕТ
КОНДИЦІОНЕР У ВСІХ СПАЛЬНЯХ ТА В ВІТАЛЬНІ
БАСЕЙН, ОСВІТЛЕНИЙ.

Зручності

Барбекю
Басейн з підігрівом
Безкоштовна парковка
Безкоштовний WiFi

Переваги

Приватність
Сімейний відпочинок

Політика помешкання

Заселення: 16:00 | Виселення: 10:00

Ванні кімнати

1
2
3
4

Спальні

1
2
3
4

Відстань до моря

200-500 м

Ціни та доступність

Локація

Мораира, Spain
Вартість: €0.00

Owner

admin

з 2022

Контакти менеджера

Електронна адреса

ukr1@floriantravel.com

Перегляньте інші варіанти