Від:€0.00
0
(0 відгуків)
Запит

Villa 64415

0 (Немає відгуків)
Беніса, Spain

Про помешкання

ЧУДОВА СУЧАСНА ВІЛЛА В БЕНІСІ (КОСТА БЛАНКА) З ПРИВАТНИМ БАСЕЙНОМ ТА ЧУДОВИМ ВИДОМ НА МОРЕ.
Максимально для 10 осіб.

При в’їзді праворуч є місце для паркування двох автомобілів. Кілька сходинок ведуть до вхідних дверей. Як тільки ми входимо, ми маємо відкритий простір з гостьовим туалетом ліворуч, а праворуч двомісною спальнею з окремою ванною кімнатою з душем. Вітальня-їдальня-кухня дуже простора і світла завдяки прямому виходу на терасу з двома великими дизайнерськими кріслами і низьким столиком. Праворуч від нас два дивани, щоб насолоджуватися чудовими краєвидами, і обідній стіл, розташований біля великих вікон, щоб насолоджуватися вражаючим оточенням. Кухня, обладнана найсучаснішою технікою.
Спустившись по сходах, ми отримаємо доступ на нижній поверх. У ньому є чотири спальні. Розподіл кімнат є оптимальним, що забезпечує комфорт, вишукане оформлення та приватність для кожного гостя. Три кімнати на цьому рівні мають прямий вихід на терасу з басейном. Також на цьому поверсі розташовані три ванні кімнати з душем, одна з яких є окремою.

Вілла має кілька приміщень на відкритому повітрі, щоб насолодитися відкритим повітрям у різний час дня та вечора. Крита тераса, щоб захистити нас від сонця та запропонувати свіжість, барбекю, винний льох, стіл і стільці, все, що вам потрібно, щоб розділити момент з друзями чи родиною. Біля басейну є кілька лежаків і зона для відпочинку. На протилежному боці вілли є інший куточок зі стільцями та столом, де можна випити аперитив у більш приватній атмосфері.

Вілла розташована в Бенісі, за декілька хвилин ходьби від усіх служб, але на дуже тихій та приватній вулиці. Дуже хороша орієнтація зі світлом протягом усього дня.

  • До моря: 1,3 км
  • Пляж з дрібним піском: 2,3 км
  • Ресторан: 1,4 км
  • Супермаркет: 2,8 км

КОНДИЦІОНЕР ПОВІТРЯ ПО ВСЬОМУ БУДИНКУ
БЕЗКОШТОВНИЙ ІНТЕРНЕТ
БАСЕЙН МАЄ РОЗМІРИ 3Х10

Зручності

Барбекю
Басейн
Безкоштовна парковка
Безкоштовний WiFi
Винний погріб

Переваги

Приватність
Сімейний відпочинок

Політика помешкання

Заселення: 16:00 | Виселення: 10:00

Ванні кімнати

1
2
3

Спальні

1
2
3
4
5

Відстань до моря

1-2 км

Ціни та доступність

Локація

Беніса, Spain
Вартість: €0.00

Owner

admin

з 2022

Контакти менеджера

Електронна адреса

ukr1@floriantravel.com

Перегляньте інші варіанти