Від:€0.00
0
(0 відгуків)
Запит

Villa 64173

0 (Немає відгуків)
Calpe, Spain

Про помешкання

ГАРНА СУЧАСНА ВІЛЛА, РОЗТАШОВАНА НА УЗБЕРЕЖЖІ БЕНІСА (КОСТА БЛАНКА) З ПРИВАТНИМ БАСЕЙНОМ. До 10 гостей.

Вілла має ідеальне поєднання середземноморського стилю та стилю Ібіци та розташована на одному поверсі. Головний вхід розташований прямо біля великої території, де можна припаркувати декілька транспортних засобів. Після входу в приміщення довгий коридор дає доступ до всіх спалень, розташованих по обидва боки коридору. Всього є чотири ванні кімнати, три з яких є окремими. У кінці коридору ми знаходимо гарну кухню відкритого плану, яка пропонує всі необхідні предмети та прилади для приготування їжі в приємній та затишній атмосфері. Поруч із цією кімнатою є обідня зона з великими вікнами, які дають нам прямий доступ до басейну. Зліва від обідньої зони ми знаходимо затишну вітальню, обладнану великим диваном і двома зручними шкіряними кріслами.

З їдальні та кухні ми маємо доступ безпосередньо до зони басейну, де ми знайдемо кілька зон. Під ґанком розташований відкритий обідній стіл з місцями для всіх гостей. Басейн оточений сучасними шезлонгами та красивим садом із деревами. Зовнішні сходи ведуть нас на терасу на даху, де є зона відпочинку з видом на Середземне море та природний парк Пеньйон де Іфач.

Вілла розташована у відомому районі Бенісса, Кала Пінец, у тихому місці з незайманою бухтою з кришталево чистими водами лише за 200 метрів. 10 хвилин їзди від Кальпе, де ми можемо насолодитися великою різноманітністю ресторанів, середземноморською кухнею та багатьма зонами відпочинку.

БЕЗКОШТОВНИЙ WIFI З ВОЛОКНОМ, КОНДИЦІОНЕР НА ВСІЙ ВІЛЛІ.

  • До моря: 350 м

Зручності

Барбекю
Басейн
Безкоштовна парковка
Безкоштовний WiFi

Переваги

На березі моря
Приватність
Сімейний відпочинок

Політика помешкання

Заселення: 16:00 | Виселення: 10:00

Ванні кімнати

1
2
3
4

Спальні

1
2
3
4
5

Відстань до моря

200-500 м

Ціни та доступність

Локація

Calpe, Spain
Вартість: €0.00

Owner

admin

з 2022

Контакти менеджера

Електронна адреса

ukr1@floriantravel.com

Перегляньте інші варіанти