Від:€0.00
0
(0 відгуків)
Запит

Villa 63374

0 (Немає відгуків)
Moraira, Spain

Про помешкання

ЧУДОВА ВІЛЛА, РОЗТАШОВАНА В МОРАЙРІ (КОСТА-БЛАНКА) В 1 ХВИЛИНІ ВІД ПЛЯЖУ/  З ПРИВАТНИМ БАСЕЙНОМ ТА ВИДОМ НА МОРЕ.
До 8 гостей.

Вілла розташована на двох поверхах, з’єднаних між собою внутрішніми сходами. Головний вхід у помешкання веде до їдальні з великим столом і стільцями, що ідеально підходить для спільного обіду. Кухня самостійна, простора, з центральним островом, класичний стиль. Укомплектована всім необхідним обладнанням для приготування їжі. Повертаючись до їдальні, праворуч ми знаходимо вітальню з кількома диванами, на яких можуть розміститися всі гості, двома журнальними столиками та телевізором. Біля кімнати відпочинку є більярдна. Коридор веде до спальні частини вілли. На цьому поверсі ми знайдемо три спальні: дві з них з двоспальним ліжком і одна з двома односпальними ліжками. На цьому ж рівні у нас буде три ванні кімнати: дві з душем і одна з ванною. Внутрішні сходи ведуть на верхній поверх, де знаходиться четверта спальня з двоспальним ліжком і окремою двомісною ванною кімнатою, одна з душем, інша з ванною.

Вхід до помешкання можна здійснити через пішохідні двері або через розсувні двері з можливістю розміщення кількох транспортних засобів. Вілла має дуже елегантний сад з місцевими рослинами. Чудовий басейн, де можна охолодитися та розважитися, розташований перед критою терасою та зоною для барбекю. Він оточений декількома шезлонгами для прийняття сонячних ванн і відпочинку. Під верандою перед басейном є зона для відпочинку та захищений від сонця стіл, щоб пообідати на відкритому повітрі та насолодитися кліматом Коста-Бланка . У нас відкриваються широкі краєвиди, і ми можемо споглядати район Ель-Портет-де-Морайра, з пляжем лише в одній хвилині ходьби. Ідеальне місце, щоб насолодитися відпусткою, відпочити з друзями та/або сім’єю з усім необхідним без необхідності використовувати автомобіль – ідеальний вибір для незабутнього відпочинку!

Має ідилічне розташування, оскільки знаходиться недалеко від Плайя-дель-Портет, тому ви не можете пропустити можливість його відвідати. Це дуже близько до міста Морайра та різноманітних послуг, таких як ресторани та супермаркети.

БЕЗКОШТОВНИЙ WIFI, КОНДИЦІОНЕР НА ВСІЙ ВІЛЛІ, ПАНОРАМНИЙ ВИД НА ОКОЛІЦІ ВІЛЛИ ТА МОРЕ, БІЛЬЯРД.

НЕ ДОЗВОЛЯЄТЬСЯ З ДОМАШНІМИ ТВАРИНАМИ.
До моря 100 м
Пляж з дрібним піском за 300 м 

Зручності

Басейн
Безкоштовна парковка
Безкоштовний WiFi
Ігрова кімната

Переваги

На березі моря
Приватність
Сімейний відпочинок

Політика помешкання

Заселення: 16:00 | Виселення: 10:00

Ванні кімнати

1
2
3
4

Спальні

1
2
3
4

Відстань до моря

100-200 м

Ціни та доступність

Локація

Moraira, Spain
Вартість: €0.00

Owner

admin

з 2022

Контакти менеджера

Електронна адреса

ukr1@floriantravel.com

Перегляньте інші варіанти