Від:€0.00
0
(0 відгуків)
Запит

Villa 63202

0 (Немає відгуків)
Айос-Ніколаос, Greece

Про помешкання

Це розкішна вілла, яка здається в оренду, в ідеальному приватному місці в Агіос Ніколаос, Крит. Це помешкання для відпустки може вмістити до 7 гостей у сучасно оформлених спальнях. Сучасна мінімальна архітектура в поєднанні з великими житловими зонами на відкритому повітрі, баскетбольним тренувальним майданчиком завершують стильне середовище. Ідеально розташований в ідилічному приватному місці, він ідеально підходить для незабутнього відпочинку.

Вілла оформлена в сучасному стилі з усіма необхідними зручностями. Відкрите планування вітальні та повністю обладнана кухня роблять це ідеальним місцем для відпочинку, насолоджуючись краєвидом із широких вікон.

Його 3 спальні та сучасні ванні кімнати пропонують розкіш і комфорт, які ви шукаєте. Сауна та відкритий пейзажний басейн дозволять вам розслабитися та насолодитися незабутніми моментами.

Зовнішня зона ідеально облаштована для відпочинку навколо пейзажного басейну та обідньої зони навколо нього, звідки відкривається чудовий вид на море та околиці. Його унікальне розташування знаходиться в декількох хвилинах ходьби від пляжу та місцевих зручностей.

Вілла ідеально підходить для відпочинку та незабутнього відпочинку під чарівним критським сонцем.

Ресторан: 200 м
Ринок: 350 м

Зручності

Басейн
Безкоштовна парковка
Безкоштовний WiFi
Джакузі

Переваги

На березі моря
Приватність
Сімейний відпочинок

Політика помешкання

Заселення: 16:00 | Виселення: 10:00

Ванні кімнати

1
2
3

Спальні

1
2
3

Відстань до моря

100-200 м

Ціни та доступність

Локація

Айос-Ніколаос, Greece
Вартість: €0.00

Owner

admin

з 2022

Контакти менеджера

Електронна адреса

ukr1@floriantravel.com

Перегляньте інші варіанти