Від:€0.00
0
(0 відгуків)
Запит

Villa 63059

0 (Немає відгуків)
Ханья, Greece

Про помешкання

Вілла розташована на березі моря на узбережжі району Тавронітіс. Він пропонує всі сучасні зручності для задоволення широкого спектру потреб, що робить його ідеальним для сімей і груп. Вілла має 3 спальні та 4 ванні кімнати, які можуть вмістити до 8 осіб на площі 320 квадратних метрів і розташовані на трьох рівнях.

Зовні відкривається пишний зелений ландшафт із видом на море. У ньому є басейн площею 76 кв. м з підігрівом, що забезпечує навіть можливість для маленьких гостей безпечно плавати. Біля басейну ви знайдете шезлонги та парасольки. Є навіть зона барбекю з відкритою обідньою зоною на 10 осіб.

На першому поверсі вілли ви знайдете зручну повністю обладнану кухню, велику їдальню, зручну вітальню та ванну кімнату. Кухонна зона розроблена таким чином, щоб бути повністю функціональною та практичною, особливо для гостей, які люблять готувати. Зверніть увагу, що вони розташовані у відкритому просторі, що робить його ідеальним для щасливих моментів з вашими близькими.

Піднімаючись сходами з вітальні, ви знайдете спальню з ванною кімнатою, двоспальним ліжком і кріслом-ліжком. З вікон відкривається вид на сад. Спустившись сходами з вітальні, ви знайдете дві інші спальні, які знаходяться на тому ж рівні, що й дороги. В одній спальні є двоспальне ліжко, ванна кімната і гардеробна. Спальня ідеально підходить для гостей з інвалідним візком, оскільки до неї можна піднятися на ліфті. Окрема ванна кімната повністю обладнана всім необхідним для людей на інвалідних візках. У третій спальні 2 односпальні ліжка, які можна зсунути. Обидві спальні мають 43-дюймовий телевізор. Загалом у всіх спальнях є кондиціонер, затемнені штори та туалетний столик, який можна використовувати як офіс. Ще вілла має 1 ванну кімнату в підвалі.

На цокольному поверсі вілли є бігова доріжка для фітнесу, веслування на воді, килимок для фітнесу та підставка для гантелей. Нарешті, є сауна з гідромасажем, а також невеликий душ і туалет.

Зручності

Барбекю
Басейн
Басейн з підігрівом
Безкоштовна парковка
Безкоштовний WiFi
Сауна
Тренажерний зал

Переваги

На березі моря
Приватність
Сімейний відпочинок

Політика помешкання

Заселення: 16:00 | Виселення: 10:00

Ванні кімнати

1
2
3

Спальні

1
2
3

Відстань до моря

50-100 м

Ціни та доступність

Локація

Ханья, Greece
Вартість: €0.00

Owner

admin

з 2022

Контакти менеджера

Електронна адреса

ukr1@floriantravel.com

Перегляньте інші варіанти