Від:€0.00
0
(0 відгуків)
Запит

Villa 62950

0 (Немає відгуків)
Вабрига, Croatia

Про помешкання

Чудова вілла  з приватним басейном і садом пропонує розкішну обстановку для спокійного відпочинку з родиною та друзями на Істрії.

8 гостей

4 спальні

4 ванні кімнати

263 м 2

Розташований у комплексі розкішних вілл у селищі Вабрига на західному узбережжі півострова Істрія, він пропонує легкий доступ до приморських міст Пореч і Новіград. Чудовий пляж Санта-Марина розташований лише за 2 кілометри.

Чотири розкішні спальні з великими двоспальними ліжками можуть елегантно розмістити 8 гостей. Розкішно оформлені інтер’єри та ідилічний сад зроблять ваш відпочинок із родиною та друзями ще приємнішим та цікавішим.

На першому поверсі цієї чудової вілли з чотирма спальнями ви знайдете затишну вітальню, повністю обладнану кухню та обідню зону. Гармонія світлих і блідих кольорів, велика кількість природного освітлення та привабливі дизайнерські деталі створюють теплу та затишну атмосферу. Крім того, одна зі спалень знаходиться на цьому поверсі та має прямий вихід на терасу біля басейну. Інші три спальні знаходяться на верхньому поверсі. У кожному з них є окрема ванна кімната з душем. Крім того, в головній спальні є ванна.

Вийшовши на вулицю, ви потрапляєте в гарний сад, огороджений зеленою огорожею. Тут ви знайдете басейн, терасу для засмагання, затінену обідню зону та гриль на вугіллі.

Істрія багата своїм різноманіттям. На березі моря можна відпочити на прекрасних пляжах і зануритися в прозоре Адріатичне море. Маленькі прибережні міста випромінюють справжній середземноморський колорит. Тут ви знайдете безліч визначних пам’яток і чудових ресторанів. Внутрішня частина Істрії пропонує унікальні враження, такі як полювання на білий трюфель. Неподалік від вілли ви знайдете багато пішохідних і велосипедних маршрутів, які проходять через оливкові гаї та виноградники.

Широкий перелік заходів і послуг, таких як особистий шеф-кухар, доступний для замовлення через цілодобову підтримку консьєржа під час вашого перебування.

Відстані:
Пляж: 2 км
Ресторани/магазини: 500 м

Зручності

Барбекю
Басейн
Безкоштовна парковка
Безкоштовний WiFi

Переваги

Приватність
Сімейний відпочинок

Політика помешкання

Депозит: €2000 (оплачується по прибутті)
Заселення: 16:00 | Виселення: 10:00

Ванні кімнати

1
2
3
4

Спальні

1
2
3
4

Ціни та доступність

Локація

Вабрига, Croatia
Вартість: €0.00

Owner

admin

з 2022

Контакти менеджера

Електронна адреса

ukr1@floriantravel.com

Перегляньте інші варіанти