Від:€0.00
0
(0 відгуків)
Запит

Villa 62887

0 (Немає відгуків)
Кальп, Spain

Про помешкання

НАДЗВИЧАЙНА ВІЛЛА З ПРИВАТНИМ БАСЕЙНОМ В КАЛЬПЕ (КОСТА БЛАНКА).
Максимально для 8 осіб.

До цієї величної нерухомості можна піднятися по широких і сучасних сходах. Вхідні двері відкривають доступ до інтер’єру, де ми знаходимо передпокій, потім велику вітальню-їдальню з диваном і двома кріслами, де ми можемо споглядати краєвиди вілли, а також насолоджуватися тихим читанням. У цьому ж просторі знаходиться їдальня, великий сучасний, стриманий і елегантний стіл. Зовсім поруч знаходиться кухня. Сучасний простір ідеально обладнаний усією побутовою технікою, необхідною для приготування їжі. Спальня двоспальна, з великим ліжком. У нашому розпорядженні велика гардеробна, біля цієї кімнати ванна кімната з душем. Продовжуючи, ми маємо доступ до чудового люксу з прямим виходом на терасу та окремою ванною кімнатою з душем. У під’їзді нам доступна третя спальня з великим двоспальним ліжком. Поруч знаходиться санвузол з душем. Нарешті, четверта спальня, в кінці коридору з окремою ванною кімнатою з душем. Оздоблення вілли сучасне та вишукане, рослини пом’якшують структуру з геометричним та сучасним впливом меблів. Антрацитовий сірий і білий кольори з металевими вкрапленнями золота і бронзи утворюють сучасне і вишукане поєднання. Спальні мають доступ до тераси для великого комфорту, вітальня є дружньою, а розподіл дуже функціональним чином розділяє простори, призначені для відпочинку, від тих, які призначені для спільного використання та товариства.

Вілла розташована на великій ділянці, яка огинає власність. Сад функціональний і мінімалістичний з нотками білого кольору, які привносять чистоту та відчуття порядку та бездоганної чистоти. До басейну можна потрапити прямо з вітальні, обідній стіл зі стільцями дозволяє готувати їжу. Зона відпочинку в тіні пропонує альтернативу між їжею або відпочинком на шезлонгах. Щоб перекусити або зіграти в шахи, це місце ідеально підходить для зарядки енергії. Шезлонги розташовані з обох боків басейну під великою парасолькою та забезпечують винятковий комфорт. Розташоване позаду вілли барбекю дозволяє приготувати смачне м’ясо на грилі. Душ на відкритому повітрі дозволяє охолодитися.

Розташування вілли відкриває безперешкодний вид на Кальпе, розташовану в житловому районі. Знаходиться в тихому районі, поруч з ресторанами та супермаркетами. Вілла ідеально підходить для незабутніх моментів із родиною чи друзями, ідеальне поєднання комфорту та розкоші!

БЕЗКОШТОВНИЙ WIFI та SMART TV, КОНДИЦІОНЕР НА ВСІЙ ВІЛЛІ.

РОЗМІЩЕННЯ З домашніми тваринами НЕ ДОЗВОЛЕНО.

  • До моря: 750 м
  • Ресторан: 700 м
  • Супермаркет: 300 м

Зручності

Барбекю
Басейн
Безкоштовна парковка
Безкоштовний WiFi

Переваги

Приватність
Сімейний відпочинок

Політика помешкання

Заселення: 16:00 | Виселення: 10:00

Ванні кімнати

1
2

Спальні

1
2
3
4

Відстань до моря

500 м і далі

Ціни та доступність

Локація

Кальп, Spain
Вартість: €0.00

Owner

admin

з 2022

Контакти менеджера

Електронна адреса

ukr1@floriantravel.com

Перегляньте інші варіанти