Від:€0.00
0
(0 відгуків)
Запит

Villa 62656

0 (Немає відгуків)
Ханья, Greece

Про помешкання

Це сучасний кам’яний будинок, побудований у приголомшливому приватному місці в оточенні оливкових дерев, фруктових дерев і трав. Він знаходиться в декількох хвилинах ходьби від пляжу та всіх місцевих зручностей.

Увійшовши в будинок, ви відразу помітите її унікальний характер, підкреслений каменем по всій території. Відкритий простір і повністю обладнана кухня з сучасною технікою подарують вам унікальне відчуття. Є спальня з чудовою спальнею під балдахіном і окремою ванною кімнатою. На другому поверсі дві інші спальні помешкання з окремими ванними кімнатами пропонують розкіш, яку ви бажаєте, разом із терасами з приголомшливим видом на море. Унікальною особливістю є ліжко в головній спальні, виготовлене з кованого цементу.

Зовнішні зони закінчуються дивовижним приватним басейном з підігрівом площею 45 м2 (додаткове підігрів за додаткову плату) і великим мармуровим столом у внутрішньому дворику. Вілла є ідеальним вибором для тих, хто шукає усамітнення та захоплюючих краєвидів, а також близькості до всіх місцевих об’єктів і для незабутнього відпочинку під критським сонцем.

Вілла розташована в селі Контомарі, за 1 км від Малеме, за 1,5 км від пляжу та за 5 км від Платаньяса, найпопулярнішого курорту західного Криту. На невеликій відстані від вілли багато магазинів, таверн, супермаркетів, продуктових магазинів і пекарень.

Платаніас — найвідоміший туристичний район на західному Криті, розташований за декілька хвилин їзди від вілли. Там ви знайдете все, що забажаєте: ресторани, магазини, банки, пошту, поліцію, дитячий майданчик, бари, кафе, супермаркети та гаряче нічне життя.

Зручності

Басейн
Басейн з підігрівом
Безкоштовна парковка
Безкоштовний WiFi
Камін

Переваги

Приватність
Сімейний відпочинок

Політика помешкання

Заселення: 16:00 | Виселення: 10:00

Ванні кімнати

1
2
3
4

Спальні

1
2
3

Відстань до моря

500 м і далі

Ціни та доступність

Локація

Ханья, Greece
Вартість: €0.00

Owner

admin

з 2022

Контакти менеджера

Електронна адреса

ukr1@floriantravel.com

Перегляньте інші варіанти