Від:€0.00
0
(0 відгуків)
Запит

Villa 61751

0 (Немає відгуків)
S'Alqueria Blanca, Spain

Про помешкання

Це велика заміська вілла на околиці С’Алькерія-Бланка. Це тихе місце для відпочинку з пишними садами та прекрасним приватним басейном. У готелі є 5 великих світлих спалень, які обставлені розкішними меблями для спокійного нічного сну. Влаштуйтеся в затишній вітальні або обідайте за обіднім столом у приміщенні або на відкритій терасі, насолоджуючись неймовірними заходами сонця. Цей чудовий відпочинок ідеально підходить для сімей і друзів, які хочуть якісно провести час разом.

Тут є 5 просторих спалень, які ідеально підходять для великої родини або компанії друзів. Усі номери мають великі ванні кімнати зі зручними зручностями. Номери пропонують ідеальне місце для відпочинку після довгого дня дослідження, і всі гості відчують, що у них є власний простір для відпочинку.

Ви будете в захваті від пишного саду та великого приватного басейну. Приготуйте чудовий бенкет на мангалі та подавайте його на веранді, щоб насолодитися вашими близькими. Розтягніться на відкидному лежаку, щоб поніжитися на сонці, звідки ви можете спостерігати за дітьми, які граються в басейні. Чому б не влаштувати турнір з пінг-понгу, щоб трохи повеселитися? На віллі є чим потішитися для гостей будь-якого віку.

Інтер’єри вілли затишні та просторі з великою кількістю плюшевих меблів і місць для відпочинку та відпочинку. Ви можете насолоджуватися кіновечорами з закусками або іграми з дітьми.
Готуйте чудові страви на повністю обладнаній кухні з усією необхідною сучасною технікою. Ви можете запастися свіжими місцевими продуктами неподалік і подавати страви в приміщенні або на вулиці.

Доброзичливий колектив подбає про те, щоб ви були спокійними від початку вашого перебування до самого від’їзду. У них можна замовити трансфер до/з аеропорту, екскурсії або послуг няні. Команда консьєржів також буде готова, якщо у вас виникнуть додаткові запити.

Готель ідеально розташований лише за 10 хвилин від пляжу. Це невелике чарівне містечко, де можна знайти чудові ресторани, кафе та магазини. Усе необхідне доступне пішки. Прогуляйтеся вулицями за унікальними сувенірами або проведіть довгі дні на пляжі. Принадність цього розташування полягає в тому, що він знаходиться менше ніж за годину їзди від аеропорту Пальми.

Зручності

Басейн
Безкоштовна парковка
Безкоштовний WiFi

Переваги

Приватність
Сімейний відпочинок

Політика помешкання

Депозит: € 500 (оплачується по прибутті)

Ванні кімнати

1
2
3
4

Спальні

1
2
3
4
5

Відстань до моря

500 м і далі

Ціни та доступність

Локація

S'Alqueria Blanca, Spain
Вартість: €0.00

Owner

admin

з 2022

Контакти менеджера

Електронна адреса

ukr1@floriantravel.com

Перегляньте інші варіанти