Від:€0.00
0
(0 відгуків)
Запит

Villa 61232

0 (Немає відгуків)
Ракаль, Croatia

Про помешкання

Розкішна вілла з приватним басейном – це сучасна істрійська вілла для сімейного відпочинку, розташована на приватній території в Ракалі, лише за 500 м від центру міста, за 900 м від найближчого пляжу Лука, за 25 км від міста Пула та 34 км від міста Ровінь.

Власність цього розкішного будинку для відпочинку в Істрії, що здається в оренду в Ракалі, займає площу 4000 м2, з яких 340 м2 займає житлова частина.

Ця вілла для відпочинку на Істрії має повністю обладнану кухню, простору вітальню, 4 спальні з окремими ванними кімнатами, 1 туалет і відкритий басейн. Вона підходить для комфортного проживання для 8 осіб.

Прибувши на володіння цієї розкішної красуні Істрії, перше видовище, від якого захопить подих, — це любовно прикрашений сад вілли, який прикрашений великою кількістю зелені та оливкових дерев. На відкритій терасі цієї сучасної істрійської вілли для відпочинку є приватний басейн площею 50 м2 з гідромасажем і сонячна тераса з 8 зручними шезлонгами. Біля басейну є вуличний туалет з раковиною, а також пересувний газовий гриль, де можна готувати улюблені страви. Також у зовнішній частині вілли є дитячий ігровий майданчик, бадмінтон і спідмінтон на відкритому повітрі, міні-футбол і гандбол/волейбол у басейні.

Через великі скляні стіни з відкритої тераси ви потрапляєте в сучасну міні-об’ємну частину вілли, де є вітальня, їдальня та кухня з кухонним островом і високими стільцями. Кухня повністю обладнана, а після приготування улюблених страв на кухні та подачі їх на обідній стіл, враження від насолоди смаколиками доповниться чудовим видом на подвір’я з зеленню та відкриту терасу з басейном. Вітальня обладнана великим комфортним диваном, кріслами, кріслом-мішком, LCD SMART TV. На першому поверсі цієї розкішної істрійської вілли з приватним басейном також є 2 сучасні спальні з двоспальними ліжками (180*200) і окремими ванними кімнатами з душовою кабіною, туалетом і умивальником. Номери оснащені кондиціонером і мають окремий вихід на відкриту терасу з басейном.

Внутрішні сходи ведуть вас на перший поверх цієї сучасної вілли для відпочинку в Істрії, де є ще дві спальні, також сучасні та гармонійно оформлені з двоспальними ліжками розміру “king-size” (180*200) і суміжними ванними кімнатами з душовою кабіною, туалет, раковина. Номери оснащені кондиціонером і мають французький балкон з видом на відкриту терасу з басейном. На цьому поверсі також є організований робочий простір, де ви можете виконувати всі свої робочі обов’язки та бути на зв’язку зі своєю командою та офісом у будь-який час.

Розкішна вілла із власним басейном повністю оснащена кондиціонером, підігрівом підлоги, системою кондиціонування Daikin і безкоштовним Wi-Fi. У цій прекрасній віллі для відпочинку в Істрії надаються місця для паркування для всіх гостей, які знаходяться на території цієї вілли, що здається в оренду.

Відстань цієї сучасної істрійської вілли для сімейного відпочинку до центру міста становить лише 600 м, а до пляжу також 1 км.

Приходьте та насолодіться повною приватністю та спокійною атмосферою розкішного будинку для відпочинку у Ракалі та наповніть себе позитивною енергією для нових успіхів.

  • Ресторани:800 м
  • Магазини:350 м
  • Пляж: 1000 м

Зручності

Басейн
Безкоштовна парковка
Безкоштовний WiFi

Переваги

Приватність
Сімейний відпочинок

Політика помешкання

Депозит: €1500 (оплачується по прибутті)
Заселення: 16:00 | Виселення: 10:00

Ванні кімнати

1
2
3
4

Спальні

1
2
3
4

Відстань до моря

500 м і далі

Ціни та доступність

Локація

Ракаль, Croatia
Вартість: €0.00

Owner

admin

з 2022

Контакти менеджера

Електронна адреса

ukr1@floriantravel.com

Перегляньте інші варіанти