Від:€0.00
0
(0 відгуків)
Запит

Villa 60603

0 (Немає відгуків)
Pula, Croatia

Про помешкання

У кімнатах цієї приголомшливої ​​розкішної вілли панує домашній затишок. Вся внутрішня частина пофарбована в м’які тони. Твори мистецтва на стінах доповнюють сучасний дизайн цього помешкання. У вітальні є зручний кутовий диван, а також піаніно. Тож, якщо вам подобаються спокійні звуки, сміливо віддайтеся своєму хобі – грати.
З усіх спалень відкривається вид на зелень. Насолоджуйтеся природою та відчуйте особливу красу Пули. Перше, що спадає на думку, коли хтось чує Пулу, це Арена Пули, давньоримський амфітеатр, який є найкраще збереженою реліквією стародавньої архітектури Хорватії. Пула найбільш популярна і жвава влітку, коли погода хороша. Протягом цього часу відбуваються різноманітні кіно- та музичні фестивалі, що забезпечує високу доступність розваг.

У теплі дні можна відпочити біля відкритого басейну. Басейн з підігрівом має розміри 11х3 метри. Навколо нього ви знайдете душ на відкритому повітрі та шезлонги. З тераси біля басейну також відкривається вид на чудову зелень. Якщо ви бажаєте готувати їжу на свіжому повітрі, є літня кухня. Ви також можете повечеряти просто неба в обідній зоні цієї чудової вілли.

Можливо, ви любитель барбекю, тому для вас є газовий мангал. Насолоджуйтесь різноманітними кулінарними приготуваннями та цінуйте моменти з родиною, коли захочете!

Лише уявіть, якими чудовими може бути післяобідній час відпочинку біля басейну та зустрічей на свіжому повітрі. Такі моменти запам’ятовуються на все життя, особливо, коли тебе оточують кохані люди!

Зручності

Барбекю
Басейн
Басейн з підігрівом
Безкоштовна парковка
Безкоштовний WiFi
Відкритий басейн з підігрівом

Переваги

Приватність
Сімейний відпочинок

Політика помешкання

Заселення: 16:00 | Виселення: 10:00

Ванні кімнати

1
2
3

Спальні

1
2
3

Відстань до моря

500 м і далі

Ціни та доступність

Локація

Pula, Croatia
Вартість: €0.00

Owner

admin

з 2022

Контакти менеджера

Електронна адреса

ukr1@floriantravel.com

Перегляньте інші варіанти