Від:€0.00
0
(0 відгуків)
Запит

Villa 60418

0 (Немає відгуків)
Крк, Croatia

Про помешкання

Розкішна вілла з приватним басейном з підігрівом і сауною розташована в старому приморському місті Врбнік, розташованому на прекрасному острові Крк у північній частині Адріатики.

Гості також мають доступ до численних розваг, таких як верхова їзда, теніс, зіплайнінг, вітрильний спорт, пейнтбол і картинг. У самому селищі є нічний клуб під відкритим небом «Діамант», де можна насолодитися спекотними літніми ночами та краєвидом на околиці острова.

Ця розкішна хорватська вілла, пропонує 3 спальні, 3 ванні кімнати, 1 гостьовий туалет, повністю обладнану кухню та вітальню та підходить для розкішного розміщення до 8 осіб.
Ця сучасна хорватська вілла займає 155 м2 житлової площі, а сама власність займає 480 м2. Поруч з парковкою є станція для зарядки електромобілів.

Поруч із автостоянкою знаходиться головний вхід до вілли, яка м’яко вводить вас у розкішно оформлену віллу, де з правого боку є повністю обладнана кухня (кавоварка, льодогенератор, мікрохвильова піч, тостер, електрична духовка, посудомийна машина, плита, холодильник, витяжка), дві спальні з окремими ванними кімнатами, а також обідня зона з барною стійкою, а з лівого боку знаходиться спальня з ванною кімнатою та простора сучасна вітальня, де є диван-ліжко для двоє додаткових осіб.

В одній спальні біля двоспального ліжка (180*200) є ванна з видом на двір і море, а в іншій спальні — двоспальне ліжко (160*200), а в третій — два односпальні ліжка (90*200).

У кожній кімнаті своя ванна кімната, в одній кімнаті є ванна, а в двох інших – душова кабіна, у кожній кімнаті є кондиціонер, телевізор, шафа для одягу, письмовий стіл, стіл.

Навпроти вілли є приватний басейн з підігрівом (24 м2, глибина 150 см), відкритий душ, сад із шезлонгами, тераса з літньою кухнею та їдальнею, відкрита сауна та сад. Всередині розкішної сучасної вілли, що здається в оренду, також є пральня (пральна машина, праска та прасувальна дошка), а також захист від комарів, щоб ви могли безтурботно насолоджуватися теплими вечорами.

Вілла має підлогу з підігрівом, а також дитячий стілець і дитяче ліжечко ( максимум 3 предмети), а також місце для безпечного зберігання велосипедів.

Відстані:
море – 300 м
пляж – 1,3 км
ресторани – 1 км

Зручності

Басейн
Безкоштовна парковка
Безкоштовний WiFi
Відкритий басейн з підігрівом
Сауна

Переваги

Приватність
Сімейний відпочинок

Політика помешкання

Депозит: € 500 (оплачується по прибутті)
Заселення: 16:00 | Виселення: 10:00

Ванні кімнати

1
2
3

Спальні

1
2
3

Відстань до моря

200-500 м

Ціни та доступність

Локація

Крк, Croatia
Вартість: €0.00

Owner

admin

з 2022

Контакти менеджера

Електронна адреса

ukr1@floriantravel.com

Перегляньте інші варіанти