Від:€0.00
0
(0 відгуків)
Запит

Villa 59987

0 (Немає відгуків)
Tkon, Croatia

Про помешкання

Якщо ви шукаєте місце, щоб провести спокійний відпочинок зі своєю родиною або бажаєте насолодитися відпочинком лише за декілька кроків від моря, оберіть наш у віллу з басейном на острові Пашман, і ви точно не пошкодуєте!

У середині будинку нейтральні кольори та землисті тони домінують у просторі. Вітальня та їдальня об’єднані. Кухня повністю обладнана і має все необхідне для приготування смачної їжі.

Великі розсувні скляні двері відкривають чудовий відкритий вид на басейн, який знаходиться лише за кілька кроків. Біля басейну гості можуть знайти затишну лаунж-зону в тіні великої парасольки від сонця, де можна відпочити вдень або насолоджуватися улюбленими коктелями.

Навколо будинку приємні зелені зони з пальмою.

Дві спальні всередині вілли дуже елегантні, мають зручні ліжка розміру “king-size” і кондиціонери. Одна спальня має власний санвузол. До послуг гостей ще одна спільна ванна кімната.

Вілла з басейном на острові Пасман є частиною курорту з іншими віллами, і це може бути зручно для великих сімей або груп друзів. Кожен може насолоджуватися приватним життям і проводити час разом, коли захоче.

Інші зручності включають спільний басейн, розташований прямо на пляжі, двомісні шезлонги із захистом від сонця та шезлонги для ексклюзивного користування гостями.

Для тих, хто подорожує зі своїми домашніми тваринами, ви будете раді знати, що вілла допускає розміщення з домашніми тваринами, але може стягуватися додаткова плата.

Також рекомендуємо відвідати міста Шибеник і Задар, а також національний парк Крка. Крім того, у вас буде можливість дослідити острів Пасман і бухти, які розташовані в цій зоні.

До пляжу 100 м, до центру міста 1 км

Зручності

Басейн
Безкоштовна парковка
Безкоштовний WiFi
Розміщення домашніх тварин допускається за запитом. Може стягуватися плата.

Переваги

На березі моря

Політика помешкання

Заселення: 16:00 | Виселення: 10:00

Ванні кімнати

1
2

Спальні

1
2

Відстань до моря

100-200 м

Ціни та доступність

Локація

Tkon, Croatia
Вартість: €0.00

Owner

admin

з 2022

Контакти менеджера

Електронна адреса

ukr1@floriantravel.com

Перегляньте інші варіанти