Від:€0.00
0
(0 відгуків)
Запит

Villa 59856

0 (Немає відгуків)
Protaras, Cyprus

Про помешкання

Вілла є ідеальним місцем для тих, хто шукає квінтесенцію пляжного відпочинку. Власність розкриває надзвичайно привабливу невимушену атмосферу як всередині, так і зовні. Комфортабельна вітальня пропонує чудові краєвиди на узбережжя та оздоблення інтер’єру, яке передає суть розкоші з просторими кімнатами та найкращим обладнанням та приладдям. Вілла розташована в самому серці Протараса, що забезпечує прямий контакт із чудовими ресторанами, бутиками та, звичайно, одними з чудових пляжів у світі. Ця вілла справді досягає рівня розкоші та унікальності.

Відкривши вхідні двері, ви погодитеся, що ця вілла є однією з найсучасніших, актуальних об’єктів у нашому портфоліо з сучасним білим оздобленням і вибором високоякісних меблів.

Житлова площа відкритого планування доповнює і без того достатній житловий простір, а двері на патіо, що проходять по всій ширині помешкання, відкривають приголомшливий вид на басейн. Зручні дивани розташовані навколо великого телевізора з плоским екраном. До послуг гостей безкоштовний доступ до Інтернету та док-станція для iPod. Стіна з ефектом дерева додає привабливості білому декору. Велика повністю обладнана дизайнерська кухня з окремою підсобною кімнатою має все необхідне для приготування будь-якої їжі чи закуски, а також всю сучасну техніку, а обідня зона може похвалитися дуже великим гранітним обіднім столом зі стільцями та лавкою для сидіння.

Сад і зона басейну повністю огороджені та закриті, обкладені камінням межі з пишними зеленими пальмами та запашною лавандою оточують територію. Збоку від будинку є затінене місце для паркування. Насолоджуйтесь вечерею на свіжому повітрі та милуйтеся каскадними звуками приголомшливого переливного мозаїчного басейну.

Вілла розрахована на 8 дорослих і 2 дітей. У кожній спальні є вбудовані дзеркальні шафи та окрема душова кімната, яка має дизайнерські сантехніку та аксесуари, включаючи розетки для гоління та косметичні дзеркала, що додає якості та розкоші цьому вражаючому будинку.

Одна зі спалень розташована на першому поверсі. Це простора двоспальна спальня з дерев’яною підлогою. Туалетний столик і лампа також надаються. Патіо-двері з затемненими шторами ведуть у бічний дворик.

На цокольному поверсі є велика спальня (знову з дерев’яною стіною), у якій є два комплекти двоярусних ліжок і окрема душова кімната. Небо і скляні двері, що ведуть у патіо, додають додаткового світла просторій кімнаті. Також є окрема комора з пральною машиною. На цьому поверсі також є спальня з двома односпальними ліжками.

На 1-му поверсі вас зустрічають скляні двері, які виходять на дуже великий балкон із шезлонгами, з якого відкривається вид на басейн і просто захоплюючий вид на море.

Дві просторі спальні розташовані на 1-му поверсі, обидві з яких мають патіо-двері (зі шторами), що ведуть на балкон, звідки знову відкривається чудовий вид на море. Обидва мають дерев’яну підлогу та тумбочки з лампами, вбудовані шафи та туалетні столики.

Вілла розташована на центральній смузі Протараса, лише за 40 метрів від пляжу Санрайз, пляжу з білим піском і кристально чистою блакитною водою, який підходить для дітей і пропонує всі зручності та зручності, які вам знадобляться.

За 1 хвилину ходьби ви знайдете багато прекрасних пляжів, включаючи Санрайз-Біч і трохи далі знамениту затоку Фігового дерева, де пропонуються різноманітні водні види спорту, як-от катання на водних лижах, віндсерфінг, водні велосипеди, дайвінг, веслування на каное, парасейлінг, нахлист і будь-які водні види спорту, які вам заманеться. Протарас також пропонує безліч хороших місцевих і міжнародних ресторанів, пабів, кафе та процвітаюче нічне життя в літні місяці.

Перебуваючи в центрі всього, ви можете очікувати трохи шуму від навколишніх барів, але це ціна, яку вам доведеться заплатити за те, щоб бути в центрі всього і лише за кілька кроків від одних із найкращих пляжів Середземного моря.

У вказані ціни включено 350 кВт/год електроенергії на тиждень, чого більш ніж достатньо для нормального використання будинку. Додаткове споживання електроенергії стягується за 0,40 євро/кВт-год.

Це помешкання підходить для сімей. Жодні вечірки чи святкування будь-якого роду з будь-якої причини не допускаються без згоди господаря. Це житловий будинок, і ми вимагаємо від гостей поважати сусідів і постійно підтримувати рівень шуму на прийнятному та розумному рівні. Недотримання цих правил може призвести до того, що гостя попросять звільнити помешкання без будь-якої компенсації.

 

Зручності

Барбекю
Басейн
Безкоштовна парковка
Безкоштовний WiFi

Переваги

На березі моря
Приватність
Сімейний відпочинок

Політика помешкання

Депозит: € 500 (оплачується по прибутті)
Заселення: 16:00 | Виселення: 10:00

Ванні кімнати

1
2
3
4
5

Спальні

1
2
3
4
5

Відстань до моря

до 50 м

Ціни та доступність

Локація

Protaras, Cyprus
Вартість: €0.00

Owner

admin

з 2022

Контакти менеджера

Електронна адреса

ukr1@floriantravel.com

Перегляньте інші варіанти