Від:€0.00
0
(0 відгуків)
Запит

Villa 59627

0 (Немає відгуків)
Kokkino Metochi, Greece

Про помешкання

Коли ви спускаєтеся з тераси, повз пейзажний басейн і обідню зону на свіжому повітрі, і йдете доріжкою по гальці, ви ступаєте в теплі води, щоб відкрити морське дно з дрібного піску. Ця найбільша з наших двох пляжних вілл із просторою кухнею та інноваційним обіднім столом «підвісний острів» розташована з видом на затоку Кіссамос і лише за кілька метрів від урізу води.

Світлі та стильні спальні з м’якою дерев’яною підлогою пропонують безперервний краєвид, а балкони захищені вітрилами від середземноморського сонця. Зі 150-метрової панорами на пляж лише лаунж має шестиметрове вікно, яке втягує природне світло, відкриваючи при цьому найдивовижніші види на воду. Сучасний і мінімальний стиль, це помешкання в Юфорії, розташоване на березі острова Корфалонас, відрізняється чистими лініями, високоякісними меблями, розкішним комфортом і використанням природних кольорів і матеріалів, таких як місцевий вапняк і дерево.

Вілла вміщує 12 гостей та пропонує зручне розташування для вивчення Західного Криту, чи то вирушання на човні до Грамвуси чи Балосу, обід у місцевих рибних тавернах, відвідування сусідніх пляжів, таких як Фаласарна, або дослідження ущелин острова та археологічних пам’яток. Місцевість навколо багата природною дикою природою: кулики, чаплі, соколи та інші хижі птахи ширяють поблизу пляжу, який ідеально підходить для підводного плавання, плавання та риболовлі або просто відпочинку та милування панорамою Егейського моря.

Охолоджений ніжним морським бризом, ви можете бути загіпнотизовані плеском хвиль і скель перед віллою, яка спокусливо освітлюється вночі, створюючи чарівну ауру берегової лінії. Конфіденційність, звичайно, має першочергове значення в наших віллах з власною кухнею. Послуги, які ми пропонуємо, є першокласними, включаючи консьєржа, бронювання ресторанів і оренду човнів, усе це підкріплено нашим багатим знанням місцевості, щоб гарантувати, що ви познайомитеся з найкращими місцями на цій частині острова. І ми навіть відкриємо вам кілька прихованих таємниць цієї місцевості!

Пляж: 60м
Ресторан: 200 м
Ринок: 1 км
Аеропорт: 50 км
Порт: 45 км

 

Зручності

Барбекю
Басейн
Басейн з підігрівом
Безкоштовна парковка
Безкоштовний WiFi
Для великих родин та компаній

Переваги

На березі моря
Приватність
Сімейний відпочинок

Політика помешкання

Заселення: 16:00 | Виселення: 10:00

Ванні кімнати

1
2
3
4
5

Спальні

1
2
3
4
5
6

Відстань до моря

50-100 м

Ціни та доступність

Локація

Kokkino Metochi, Greece
Вартість: €0.00

Owner

admin

з 2022

Контакти менеджера

Електронна адреса

ukr1@floriantravel.com

Перегляньте інші варіанти