Від:€0.00
0
(0 відгуків)
Запит

Villa 59000

0 (Немає відгуків)
Сумартин, Croatia

Про помешкання

Розкішна вілла з приватним басейном і тренажерним залом – це сучасна острівна вілла з видом на море для відпочинку, розташована в мальовничому Сумартині на острові Брач, лише в 200 м від прекрасного галькового пляжу та в 300 м від центру Сумартіна.

Оренда розкішного будинку біля моря охоплює 230 м² житлової площі на 400 м² приватної обгородженої території, що пропонує розкішний і просторий відпочинок. Сучасна вілла для відпочинку займає два поверхи, з’єднані між собою внутрішніми сходами. До послуг гостей приватний басейн із шезлонгами, відкритий гриль і фітнес-зона.

Вілла на острові Брач ​​з видом на море для відпочинку з родиною та друзями має повністю обладнану кухню, простору вітальню, 3 спальні з двоспальними ліжками розміру “king-size”, 2 ванні кімнати, туалет, пральня.

Розкішна хорватська вілла забезпечує комфортне розміщення для 6 осіб.

Коли ви прибудете на розкішну віллу, ви опинитеся на приватній автостоянці, а кам’яні сходи ведуть вас на головну терасу на першому поверсі. З тераси відкривається привабливий приватний басейн (25 м²), оточений шезлонгами та душем, який ідеально підходить для того, щоб поніжитися під середземноморським сонцем. Добре обладнана фітнес-зона також доступна для вашого задоволення та має прямий доступ до патіо з басейном через скляні стіни від підлоги до стіни.

У внутрішньому дворику є затишна закрита їдальня на відкритому повітрі зі столом і літня кухня з грилем , що запрошує вас насолодитися багатством хорватської гастрономії. Подвір’я вілли продумано спроектовано, щоб максимально збільшити кожну частину власності, забезпечуючи чудове перебування.

На першому поверсі сучасного орендованого будинку Brac представлено красиво мебльовану вітальню відкритого планування зі зручним білим диваном і журнальним столиком, декоративним каміном і великим РК-телевізором із супутниковими каналами, повністю обладнану сучасну кухню з островом  і обідній стіл для насолоди вишуканими стравами. Крім того, на цьому поверсі є пральня та додатковий туалет. Кухня обладнана плитою та духовкою, витяжкою, колонним холодильником Side-by-Side з морозильною камерою та диспенсером для льоду, посудомийною машиною, мікрохвильовою піччю, тостером, охолоджувачем для вина, посудом, стаканами, чайником, кавоваркою.

Піднімаючись по сходах на перший поверх, ви знайдете спальню з трьома двомісними спальнями та спільною ванною кімнатою з умивальником, туалетом і ванною. Коли ви піднялися на перший поверх, просторий коридор веде вас до кімнат і ванної кімнати, але спочатку ви можете посидіти на мить і насолодитися грою в шахи.
У кожній є двоспальне ліжко розміру “king-size”, постіль, підібрана вручну, м’які рушники та засоби особистої гігієни. В одній зі спалень є РК-телевізор, балкон із шезлонгами та окрема ванна кімната з душовою кабіною, туалетом і подвійним умивальником.

Ця розкішна далматинська вілла також вітає всіх любителів домашніх тварин і за запитом може прийняти вашого улюбленого чотирилапого друга. Ексклюзивна вілла біля моря повністю оснащена кондиціонером і має безкоштовний Wi-Fi.

 

Зручності

Басейн
Безкоштовна парковка
Безкоштовний WiFi
Розміщення домашніх тварин допускається за запитом. Може стягуватися плата.
Тренажерний зал

Переваги

На березі моря
Приватність
Сімейний відпочинок

Політика помешкання

Депозит: € 500 (оплачується по прибутті)
Заселення: 16:00 | Виселення: 10:00

Ванні кімнати

1
2

Спальні

1
2
3

Відстань до моря

100-200 м

Ціни та доступність

Локація

Сумартин, Croatia
Вартість: €0.00

Owner

admin

з 2022

Контакти менеджера

Електронна адреса

ukr1@floriantravel.com

Перегляньте інші варіанти